Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez nagyon gáz lenne? Egy régi...

Ez nagyon gáz lenne? Egy régi nagy kedvencről elnevezni a gyereket?

Figyelt kérdés

Még szóba sem került a baba téma, de gyakran gondolkozom rajta, hogy a leendő fiamat egy régi kedvencemről nevezném el. (Nem énekes, nem színész, de művész.) Mivel fiúnevek közül úgysem tudok olyat (ezen kívül) ami tetszene, ezért egyértelműen ezt adnám neki. Viszont a családom és a barátaim mindig kinevetnek és azt mondják, hogy ne kínozzam ilyen szörnyű névvel a leendő gyerekemet. Sajnos nem értik meg, hogy én fiatal koromban mennyire odavoltam ezért a férfiért, és szeretném, ha a fiam (ha lesz) ezt a keresztnevet viselné.

Ti adnátok egy régi nagy kedvencetek nevét a gyereketeknek? Vagy ez tényleg nagyon gáz? :)

2011. aug. 18. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
79%
Ne törődj senkivel, olyan nevet adj majd a kisfiadnak, amilyet TE szeretnél, hiszen te adsz neki életet. Nehogymá' más miatt ne adj neki olyan nevet, amit szeretnél...
2011. aug. 18. 11:37
 22/79 A kérdező kommentje:
Kedves 11: 32-es válaszoló! Nem tudom, hogy miért kell ennyire kigúnyolni amiatt, hogy egy kedvencem nevét szeretném adni a gyermekemnek. Ha nem tetszik, sajnálom, de kultúráltabb módon is kifejezhetnéd a véleményedet! :)
2011. aug. 18. 11:38
 23/79 anonim ***** válasza:
100%

Azt most nagyon sokan adják,nem olyan ritka,mint gondolnád.

Nekem is van olyan ismerősöm,sőt kettő,egyik távoli rokon.Nem tetszik,de nem is nekem kell:)

2011. aug. 18. 11:40
 24/79 anonim ***** válasza:
47%
héé, én tök komolyan gondoltam xD
2011. aug. 18. 11:40
 25/79 anonim ***** válasza:
86%
A Flóriánnal nincs semmi baj, nem fogják kinevetni miatta. Nekem is van Flórián nevű ismerősöm.
2011. aug. 18. 11:43
 26/79 anonim ***** válasza:
93%

:) Na emiatt meg kár parázni, a Flórián korrekt. Ha nem mondanád meg, miért akarod azt adni, akkor senkinek nem jutna eszébe ezzel nyaggatni. :D

Azt hittem, minimum Charlie vagy Michael lesz. :D

Nekem speciel sose tetszett a Flórián név annyira, de ahogy most ízlelgetem, mondogatom magamban, nem is rossz. :)

2011. aug. 18. 11:45
 27/79 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket, még várom őket továbbra is! :) Akinek nem tetszik, kérem az is írja le, mert kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye erről a névről, aztán majd ha eljön az idő, úgyis mi fogunk dönteni. :) Sajnos hiába hallok sok szép nevet, egyszerűen egyik sem nyeri el a tetszésemet annyira, mint a Flórián. :) Ha esetleg megtennétek, hogy a válaszaitok, véleményeitek alá leírjátok a kedvenc fiúneveiteket, azt nagyon megköszönném! :)
2011. aug. 18. 11:46
 28/79 anonim ***** válasza:
90%
Már megjettem, hogy valami Dzsasztin lesz, vagy ilyesmi. :D Mert sajnos ezeket is bejegyezték már.. A Flórián teljesen ok. :)
2011. aug. 18. 11:47
 29/79 anonim ***** válasza:
85%
Dzsaztin xDDDD-szennynév :D
2011. aug. 18. 11:49
 30/79 A kérdező kommentje:
Jaj ne is mondd! :) Nekem az ilyen "Dzsasztin", "Dzsesszika", "Dzsenifer" és társaiktól borsózik a bőröm. De tiszteletben tartom azokat is, akik így nevezik el a gyerekeiket, bár én nem tenném soha. :)
2011. aug. 18. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!