Mit kezdjek már anyóssal? Jogtalan, hogy ideges vagyok?
"de ég szerelmére a kislánynak majd valami szebb nevet válasszatok, mert az eredeti magyar nevek nem szépek. "
Szerinted. Attól hogy neked ízlésficamod van, másnak még nem biztos. Ezerszebb szebb név a Csongor a mai tucatneveknél. Pl. Bence, Máté.
Ki az a Manó? Hát az a Laci, akit Csongornak hívnak!
Szegény gyerek! XD
Te jó isten!
Az utolsó kettőnek üzenném, hogy Csongornak vagy Csonginak hívtam mindig is , sosem volt "Kicsim,Manó" vagy bármi ehhez hasonló. Azt, hogy most itt le manóztam abból kifolyólag, hogy kicsi és különben aranyos becézés nem hinném hogy bármit ártottam, de ahogy látom ez itt a játszótér, hogy a rosszindulatotok ki legyen élve.
36 hagyd. Egy majom írta mindkét hozzáböfögést. Nem érdemes szót pazarolni rá. Romokban az élete és abban éli ki magát, hogy másokat piszkál név és arc nélkül, mert ennyihez van mersze.
Szerencsétlen nyomorék. Nem érdemel figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!