Mit kezdjek már anyóssal? Jogtalan, hogy ideges vagyok?
#12, Talan mert van rendes neve?
Hivjad te is mindenki elott az anyost Margitnak vagy valami mas neven.
Igen tudom hogy van, de valahol azon a férfineven kiakadok. Férjem családjában férfiágon mindenkin190 centi felett van, az én családom sem alacsony, így úgy érzem furán venné ki magát a Manó , mint név :D
Nem tudom hányadik volt, aki megkérdezte miért baj, hogy Lacinak hívja a gyereket. Téged sem Józsizunk le, miközben András vagy. Illetve a gyerekedre se mondjuk, hogy Bence, miközben Dénes. Pofátlanságnak tartom. Nincs sokat különben a mamánál csak szeret ott lenni, mivel párom unokatestvéreinek hasonló korú gyermekei vannak, nemrég költöztek vissza külföldről és most hogy a szülők építkeznek, stb a kicsik folyton ott vannak Anyósnál, így az enyém is szívesen menne, de hétvégente szoktam engedni, és csak ha nincs program, vagy nem megyünk épp az én Édesanyámhoz.
Mikor beszéltem erről tegnap férjemmel, azt mondta, hogy nyugodjak meg, a testvérének és neki is azért van László a nevében , mert Anyósnak volt egy László nevű testvére, akit imádott, de már sajnos elhunyt, és így dolgozza fel. Nos engem nem zavar, hogy a saját gyerekeit hogyan nevezte el, de az enyémeket hadd nevezzem én el és úgy ahogy én gondolom a férjemmel. Azt mondta, majd ha lecsillapodnak a kedélyek azért kérjek tőle bocsánatot, Ő meg beszél vele.
Teljesen jogos a felháborodásod.
Nem csak arról van szó, hogy pofátlanság, a gyereknek tesz rosszat vele!
Azon kívül, hogy nem hagyod ott nála, nem tudom, mit tehetnél, sajnos:S - a szóból nem ért, ezt már bebizonyította...
A férjed meg álljon ki melletted (bár ebben az esetben nem hiszem, hogy ez számítana az anyós szemében.)
Vegre valaki aki ki mer allni az igazaert az anyos elott!
Nagyon ia jol tetted! Ez eleg durva! Becezes az teljesen mas. Mano nev tenyleg keresztnev de ua sokan becezesnek hasznaljak. Kettot ne keverjuk ossze!
Kitartast jol tetted. Anyosod majd eszhez ter ha nem nem igy jart.
Ferjed meg jobb lenne ha kijonne a burokbol es elbeszelgetne a draga mamival. Neki nehezebb biztos hiszen az anyja. De realisan kellene gondolnia.
Szomszedokkal meg nem kell foglalkozni.
Anyosod teren hagynam a fenebe a pletykakat.
Bar en lettem volna ilyen karakan anyossal,mint te voltal.
Teljesen jogos a felhaborodasod.Anyosnak meg volt a lehetosege h nevet valasszon a gyerekeinek,az unoka nevvalasztasahoz nincs koze.
En nem kernek bocsanatot.
Ha tovabb kotozkodik,adj te is neki valami bena keresztnevet es ezentul azon hivd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!