Anyóssal nagyon megromlott a viszony. Nagyon messze lakik,300 km-re. Én nem mehetek hozzá, viszont azt elvárja, hogy a férjem elvigye hozzá. Én ezt nem akarom engedni. Megtehetem?
Vagy mondjuk bírd ki azt a néhány alkalmat és ne hisztizz.
Legalább van nagymamája, másoknak nem adatik meg. Persze ilyenkor nem érdekel a gyerek, csak a saját kicsinyes dolgaid, szóval ideje érni kicsit. Elő kell segíteni a jobb kapcsolatokat és a szorosabb köteléket és akkor nem lesz baj.
Sok anyós tett már tönkre házasságot. Ügyesebben kell ellene játszanod, mert lehet h szemtől szemben kikapsz.
Egyébként ha szétmentek a gyereket büntetitek a legjobban, nem tudom h bármelyikőtök sérült gyereket akar-e nevelni?
Ebbe nem fér bele h néha elviszi a gyereket? Tudom h rossz neked, de a veszekedések csökkentése és a gyerek érdekében megpróbálhatnád.
Talán a férjeddel is megbeszélhetnéd, h hogy érzed a dolgokat, ha úgy érzed h képes erre. Elmondhatod h úgy érzed h az anyós nem kedvel, és h emiatt már sok házasság tönkre ment, ezt nem akarod stb a gyerek érdekében sem.
Egyébként az is jó szerintem ha kedveskedsz a férjednek, és akkor sokkal megértőbb lesz veled szemben is.
Az jó, ha nem neveled ellene, mert nem csak a te gyereked, hanem a férjedé is.
Ha úgy gondolod, hogy a fiad csak azért nem szeret elmenni a nagymamájához, mert keveset látja és emiatt nem alakult ki a kötődés, akkor ugye már magadtól is tudod a választ. ha elengeded ezáltal többet látja, majd kialakul a kötődés. Látod-látod, a dogok összefüggésben állnak egymással.
Ugyan már, három éves gyerek azt tesi, amit az anyja elvár tőle. Ha azt érzi, hogy sugárzik belőled az utálat az másik ember iránt, persze, hogy azt mondja, hogy nem akar odamenni. Evolúciós ösztön.
Nem kell a saját hülyeségeinket a gyerekeinkre kenni.
"Miért kellene nekünk azért elszakadni egymástól napokra hogy anyós jól érezze magát? Idejön, megnézi, hazamegy, kész. Ő nem bírná ki?"
Úgy látszik nem. Az élet nem igazságos ez van. A kérdés az h TE mit teszel. Feláldozod a házasságodat emiatt v képes leszel lenyelni ezt a békát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!