Tegyük fel hogy babát vártok de a párotokkal megromlott a viszony. Az apósotok mégis ragaszkodna az esküvőhöz. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 21:45
1/19 anonim válasza:
Tekintve, hogy a házassághoz két ember kell, és ebbe nem tartozik bele az após, a párommal kettesben megbeszélném, hogy hogyan tovább. Ha nem tudjátok helyrehozni a dolgokat, akkor a gyerek érdeke is, hogy inkább két boldog, de különélő szülővel nőjön fel, mintsem egy kényszerházasságban élő, boldogtalan, egymást maró ember kereszttüzében.
3/19 anonim válasza:
Nyilván nem házasodnák kényszerből.
4/19 anonim válasza:
Ha az apósom menne nejül az általam már nem szeretett vőlegényemhez, semmi akadályát nem látnám a dolognak.
5/19 anonim válasza:
Mi az,hogy ragaszkodna az após?
Az após ahhoz ragaszkodjon,ami az ő ügye!
Az én házasságom/kapcsolatom biztosan nem!!
6/19 anonim válasza:
Gondolom te vagy a férfi.
Meg szerintem csak nem szeretne zabigyerek-unokát, meg végignézni ahogy tönkremegy a gyerekének az élete.
7/19 anonim válasza:
Igen, az érdekes, hogy kérdező, te a vőlegény, vagy a menyasszony vagy... :)
Szerintem a menya.
8/19 anonim válasza:
Már csak azért, mert a vőlegény nem gyakran vár babát, bár a fene tudja.
9/19 A kérdező kommentje:
Egyik sem.
2013. júl. 1. 22:27
10/19 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból!
Akkor miért érdekel?
Neked mi a szereposztásod ebben a sztoriban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!