Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "páromnak" van felesége és gyerekei, tehát ez elvileg egy szeretői viszony lenne, ő mégis olyan elvárásokat támaszt felém, mintha ez egy normális kapcsolat lenne. Ti mit tennétek? Szerintetek mi ez?
Én azt gondolom, hogy ez az egész helyzet gusztustalan. A férj részéről leginkább, de te sem vagy semmi. Hogy tudsz vele lefeküdni, hogy tudod, ő máshoz is hozzáér? Mert nagyon ne hidd el azt, hgoy nincs közte és a felesége között semmi az ég világon.
Az a baj, hogy itt - ha már te vagy a szerető - neked kellene irányítanod, nem neki. Mondjuk én nem is tudnék kezdeni egy ilyennel, de ha már te kezdtél, akkor állj a sarkadra és magyarázd már el neki, hogy ugan milyen jogon féltékenykedik, talán neked van otthon családod...nevetséges
Én soha nem tennék tönkre egy házasságot,szóval sosem kezdenék ki gyerekes apával/férjjel
1 A férfiak tényleg csak ezt mondogatják..Ha igaz lenne amit állít akkor miért nem hagyja el a feleségét? A gyerekeit nem kell elhagynia,hiszen velük akkor is tud foglalkozni ha nem él velük
2.Elég önző dolog,hogy ő elvan a nejével,de te senkivel ne legyél el
3 te választottad a szerető szerepét így viseld a következményeit..
ez bár nem számít semmit, de nem én vagyok az első "szerető"je, és az előző barátnőjéről is ugy nyilatkozik h szerelmes volt belé nagyon, stb..
én már mondtam neki h milyen jogon féltékenykedik, de azt mondta h neki ez így nem megy, mert ő semmilyen szinten nincs együtt a feleségével, stb..nem nagyon merek elhinni neki bármit..
sokszor mondja h szeret, de nem tudom ezt is hogy képzeli el..
egy rohadt szemét vagy a férfival együtt. hány ember életét teszed tönkre?!
remélem, te is így jársz majd, ha családod lesz.
Hahaha! Nincs uj a nap alatt. Keress ra, hany ilyen atvert, hulyerevett, szexpartnernek tartott no tette mar fel itt ezt a kerdest.
A keplet nagyon egyszeru, az ember azzal el, akibe szerelmes es azt dugogatja titokban, akit at tud verni a "gyerekek miatt, vagyon miatt vagyunk egyutt..." dumaval.
Sajnallak. Azt kell merlegelned, hogy te tenyleg annyit ersz-e, hogy a 2. szamu legyel egy olyan no utan, akivel egyutt megy nyarani, meg az anyukajahoz, aki (esetleg) a nevet viselheti, akinek a fizeteset adja, akit felvallal az egesz vilag elott, mint a parjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!