Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "páromnak" van felesége és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "páromnak" van felesége és gyerekei, tehát ez elvileg egy szeretői viszony lenne, ő mégis olyan elvárásokat támaszt felém, mintha ez egy normális kapcsolat lenne. Ti mit tennétek? Szerintetek mi ez?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, egyedülálló, a "barátom" 30 éves, vannak gyerekei, és felesége is, de állítása szerint nem alszanak együtt már csak a gyerekek miatt vannak együtt és azt várja hogy azok nagyobbak legyenek és eljöhessen.. én nem tudom elhigyjem e ezt, eddig mindenhol azt olvastam h a házas férfiak nagy része ezt mondja..ő nem álltat, nem igérget, nagyon jól elvagyunk, amikor találkozunk, de nem a szexen alapul ez a kapcsolat. 7 hónapja találkozgatunk, nagyon sokfelé megyünk, bemutat a barátainak, ismerőseinek, szinte úgy kezeli, mintha nem lenne a "háta mögött semmi". Ha mesélek neki egy másik fiúról, vagy látja a közösségi oldalon, hogy ír nekem valaki, akkor féltékenykedik, mondja h az illető biztos akar tőlem valamit és megsértődik ha találkozok más férfiakkal..mikor felhoztam neki ezt, azt mondta h neki nem megy az, hogy én ne csak vele legyek hanem mással is (én se tudnék mással lenni, nem tartom fairnek a másikkal szemben) de nem tartom igazságosnak h ő elvárja h én csak őt tekintsem partneremnek. Ti mit gondoltok erről?
2011. márc. 10. 17:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt is mondhatod neki, hogy jó, akkor találkozunk x év múlva, amikor már felnőttek a gyerekeid és elváltál, ha szerencséd van, nem lesz senkim, de nekem is egy életem van, nem fogom várakozással tölteni.
2013. szept. 20. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!