Tegyük fel hogy babát vártok de a párotokkal megromlott a viszony. Az apósotok mégis ragaszkodna az esküvőhöz. Mit tennétek?
5-ös vagyok!
Ugyanezt mondom!
Ragaszkodik,hát ragaszkodjon,ha ilyen kotnyeles,akár meg is szervezheti,össze is hozhatja!
Csak nem nekem!
Egy "idegen" miatt nem fogom tönkretenni az életemet(akár,nem tudom mit jelent ebben az esetben a "megromlott" viszony,infókat meg nem kapunk!),csak azért,mert ő ragaszkodik valamihez!
Ragadjon hozzá a légypapírhoz,ne ő döntse már el,hogy nekem lesz e esküvőm,vagy sem!
Megromlott viszony,vagy sem,engem sem érdekelne,hogy az apósom mihez ragaszkodik!
A saját szüleimtől nem tűrném el azt,hogy beleszóljanak a dolgaimba,akkor pont az apósommal miért kivételeznék?
Aztán meg jön az,hogy van egy gyerekem,a férjemet utálom,(én is szívesen vennék több információt,erről a megromlott viszonyról) az apósom miatt,én meg belementem egy olyan esküvőbe,aminek tegyük fel válás lesz a vége pár hónap után.....de mondom!
Én nem jutnék el idáig!
Ha az após meg mindenáron esküvőt akar,házasodjon újra,vagy vegyen el valakit!
Ne az én kapcsolatommal foglalkozzon,ahhoz semmi köze!
ma 12:17
Tudjuk hogy hány hónapos terhes,Nem(szinte semmit sem tudunk)?!
Pár hónap alatt attól még hogy van szex,és teherbe esett a csaj simán megromolhat egy kapcsolat....
Vagy az anyós :-) - kettejük közül valamelyik, mindenesetre nem valószínű, h az érintettek.
Esetleg vk valakinek az elevenébe talált azzal, hogy nem akarnak apósék házasságon kívüli gyereket, mindenesetre gyanús, h semmi reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!