Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt e már olyan veletek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt e már olyan veletek hogy exbarátnőtök megutált, mert tulságosan nyomultatok, annak ellenére hogy szakitott, de aztán mégis kibékültetek és legalább a jó viszony megmaradt?

Figyelt kérdés
Ha igen, ird le pár mondatban a sztorit légyszi.
2011. máj. 8. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja volt, de utána ismét vége lettXD Nem volt normális:S örülök, hogy vége.
2011. máj. 8. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Volt, minél jobban nyomultam, annál jobban utált a szakítás után. Aztán egyszercsak abbahagytam, és több év múlva jött rá, hogy még egy olyan marhát nem talál, mint én...a facebook, meg az iwiw alapján azóta is egyedül van...így is marad már, szexpartnerként valakinél biztos jól funkcionál majd.

Csak magadat teszed tönkre önértékelésileg, ha kidobtak, és próbálkozol még utána...vannak nők, akik kifejezetten azt élvezik, ha gyötri magát az ember érte, nem is a kapcsolat kell neki, hanem hogy érezze, milyen baromi fontos ő, mekkora nagy nőstény állat.

2011. máj. 10. 10:02
 3/3 asdface ***** válasza:

Engem most dobtak 3 hete egészen múlt szombatig loholtam utána amikor úgyanis nem kicsit lekezelt . Nálam elásta magát pedig azt mondta kb 1 hete hogy nálam jobbat nem is találhatott volna és mégis dobott (WTF?).Majd rájön 1-2 csalódás után hogy milyen lehetőséget hagyott ki. Elég átlátszó volt az a kifogás hogy az apja nem engedi.Én úgyérzem hogy utál engem de hát ez engem már nem érdekel.Ennek ellenére tudom hogy szeret és tudom hogy jó viszony lesz köztünk

23/f

2011. máj. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!