Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha titeket a párotok egyszer már megcsalt, és utána mégis kibékültetek, mennyire tudtok ezek után bízni benne?
Voltam már hasonló helyzetben, azzal a különbséggel, hogy engem nem csalt meg a barátom, csupán "csak" megbántott a lelkem mélyéig. Újra bízni egy emberben, aki már átejtett soha sem könnyű.
Én egy megcsalás után sosem bíznék meg újra a barátomban. A szerelem nem érné meg azt a sok rettegést és félelmet, hogy mikor teszi meg újra. Ha neked mégis megéri, akkor csak az idő segíthet az egészen. Nekem is csak ez segített, beletelt pár hónapba míg teljesen lenyugodtam, előtte rossz volt mert még pánik rohamom is volt, folyamatosan kísértettek a rossz emlékek.
De aztán leültem vele beszélni és tökéletesen megnyugtatott, hogy nem fogjuk elkövetni azokat a hibákat, amiket régen. Figyelmesebb lett velem és teljesen megváltozott előnyére és én is. Persze nem bántam meg, hogy vele maradtam és adtam magunknak még egy esélyt. De ha megcsalás lett volna a dologban, akkor sosem tudtam volna neki megbocsátani.
Ne légy elkeseredve!!!
Engem is megcsaltak kb 2 éve. Iszonyúan éreztem magam, (de gondolom ezt nem kell ecsetelnem...) Szerettem, s velemaradtam... Sok időbe telt az, hogy újra bízzak benne...
Ma már tűzbe merném tenni érte a kezem, újra 100% ig bízom benne!!! Soha nem gondoltam volna...
Tudod, egy kapcsolatban nem csak a csaló fél a hibás.
Vmi oka kellett, hogy legyen neki. (ez amolyan segélykiáltás, hogy Hé ezt így nem bírom tovább!!!)
Mi ezt megbeszéltük, s azóta tenyerén hordoz, s én is őt!
Persze nagyon fontos a megcsalás mértéke!!!
Ha érzelmileg is kötődött a csajhoz akkor az már baj. De ha 'csak' néhányszor (érzelem nélkül!!!) megd.gta az még megbeszélhető. Szerintem.
Előző válaszoló vagyok. Szívesen meghallgatnám a történetedet...
Felvehetnénk a kapcsolatot, de nem rég óta vagyok fent és nem tudom, hogy oldjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!