Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsalt a barátom?
Ő ugyanúgy összeszedhette máshol,és könnyen lehet, hogy ő meg tünetmentes.
Nem kellett hozzá megcsalnia.
Pont, ahogy az előző írja: gomba alapú fertőzést nem csak szexuális úton lehet elkapni, sőt.
Elég, ha egy csöves által taperolt lépcsőkorlátot fog meg, aztán otthon megvakarja a szerszámot, és bumm kész a baj...
Ne pörgesd túl az agyad, viszont barátod vizsgáltassa ki magát, illetve figyeljen jobban a higiéniájára.
Á, nem biztos.. Simán elkaphatta nyilvános vécében, nem véletlenül mondják, hogy a pasiknak a pisilés előtt fontosabb lenne a kézmosás, de szerintem igen ritka az a férfi, aki megteszi. Persze náluk sokszor tünetmentes is lehet, de a partnert megfertőzhetik.
Szóval ezért ne vádold meg.
Nem pont ugyanez a szitu de nekem is volt már olyan h a partneremnél volt gombás fertőzés és én bár tünetmentes voltam nekem is fel lett írva kenőcs meg gyógyszer. Lehet ,hogy a barátodnak mindvégig megvolt a fertőzés csak az óvszer miatt nem fertőzött vissza.
Szerintem se a megcsalásra gondolj elsőként. Bár te ismered a barátod...
Megcsalt
ez száz százalék. Hagyd el amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!