Anyóssal nagyon megromlott a viszony. Nagyon messze lakik,300 km-re. Én nem mehetek hozzá, viszont azt elvárja, hogy a férjem elvigye hozzá. Én ezt nem akarom engedni. Megtehetem?
Nemcsak azért, hanem szerintem kisgyerekként pontosan érzi, hogy a szülei között mindig a mama generálja a feszültséget. A gyerekeknek remek kis receptoraik vannak ehhez, bár nem tudják megfogalmazni, de az érzelmeket,hangulatokat nagyon is érzékelik
Mindenesetre megnyugtató, hogy jogilag nem tehet semmit, mert pereskedni azt nagyon szeret..
Jaj ne már! Egyszerűen az anyósod ellen hangolod az egész családot. A gyereket ellene neveled, a férjeddel veszekszel.
Olyan az írásod is, mint aki be van piálva.
" szülei között mindig a mama generálja a feszültséget. "
Bocsánat de a hozzáállásodon is látszik h nem vagy egyszerű eset te sem. Egyébként örök érvényű az a tény h mindig kettőn áll a vásár. Görcsösen ragaszkodsz ahhoz h csakis a másik a hibás, és h neki kell megszüntetni a problémát. Szóval ha ő nem változtat neked kéne, engedd el a gyereket, te sem akaszkodhatsz ennyire rá. Végén ugyanilyen anyós leszel.
A férjem hozzáállása: őt nem érdekli, oldjuk meg mi.
Én nem mehetek anyóshoz.
Ő hozzám jöhetne, de nem jön.
Ha hívom, nem veszi fel.
Hogy béküljek?
Túl azon, hogy nem is tudom miért utál..
Mert amiket mondd, annak se füle- se farka.
Neki az volna jó, ha a férjem itthagyna, és hazaköltözne hozzá mert mi az osztrák határnál lakunk ő meg a szerbnél. Gyűlöl, amiért ilyen messze jött tőle a fia. És ezen nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!