Egy ideje megromlott a kapcsolatom apuval és fogalmam sincs mi legyen. Most mit csináljak?
Én a helyedbe egy ideig levegőnek nézném!
Nálunk ugyan ez a helyzet csak anyámmal...és levegőnek nézem ha szól nem figyelek! Elmosogatok, felsöprök ha egyszerűbb kaja van megcsinálom..
És képzeld hat a dolog. :) Egyre jobban törődik velem! :)
Hát, ha ő úgy viselkedik, mint akit nem érdekelsz, akkor nehéz ezt megváltoztatni...
Valamikor úgy 15 éves korom körül panaszkodtam apának, hogy úgy érzem, senki se foglalkozik velem, stb. Az volt a válasza, hogy ne várjam, hogy az emberek majd mondogatják nekem, hogy szeretnek... Ő se mondta nekem még amúgy soha.
A férfiakra amúgy főleg jellemző, hogy nem tudják kimutatni az érzelmeiket. Én is csak akkor látom apán, hogy vannak érzelmei, ha mondjuk aggódik értem; történik valami és segítségre van szükségem. Szóval azt javasolnám, hogy próbáld meg úgy megközelíteni, hogy kikéred a véleményét dolgokkal kapcsolatban. Mondjuk tetszik egy fiú vagy ilyesmi. Vagy meséltesd, milyen volt ez meg az a fiatal korában, ő mit csinált ebben meg ebben a helyzetben. Ez nálunk általában megtöri a jeget.
Semmiképp ne mondogasd neki, hogy foglalkozzon veled többet meg ilyesmi, mert annál jobban el fog zárkózni! De általában arra ugranak, ha megkérdezik a véleményüket vagy mesélhetnek valamit. Meg ha van valami, ami mindkettőtöket érdekel, pl. valamilyen sport, politika, tévéműsor, akkor hozd fel ezt a témát.
Remélem, segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!