Mit kezdjek már anyóssal? Jogtalan, hogy ideges vagyok?
Kedves 4!
Az hogy most Manónak hívom ilyen esetekben az szerintem nem egyenlő azzal, minthogy anyósom Lacinak hívja.
És kedves 5!
Felőlem veheted kitalált kérdésnek, a telefonom automatikusan javít, így írta ki, nem hiszem, hogy egy ékezetek kellene megakadni.
"Az hogy most Manónak hívom ilyen esetekben az szerintem nem egyenlő azzal, minthogy anyósom Lacinak hívja. "
Nem is állítottam ilyet. Mindenesetre elgondolkodtató, vajon mennyit lehet a mamánál a gyerek, ha a Laci jut eszébe saját neveként, és nem az, amit adtatok neki.
Kezd el anyóst más néven szólítani, ha egyáltalán lesz rá alkalmad, mert a helyedben soha nem vinném hozzá és nem is jöhetne. A férjemet megpróbálnám az ésszerűség felé terelni.
Különben büszke vagyok rád, így ismeretlenül is, karakán csak vagy, végre valaki, aki meg is tudja védeni magát, és szembe száll a hülyékkel.
7: Legalább a saját műveletlenségedet ne reklámozd már ekkora svunggal.
A Csongor török eredetű régi magyar személynév. Jelentése: vadászmadár
Kérdező: Az anyósnál nagyobb gond, hogy a férjed sem látja, mi a probléma. Az a probléma, hogy egyáltalán nincs tiszteletben tartva a döntésetek és a banya mindenáron a saját ostobaságát akarja érvényre juttatni és nem érdekli, hogy ezzel milyen személyiségi torzulást okoz a gyereknek.
Tojva van a fejetekre érted? És a férjed ezt nem látja be. Én mindenesetre tennék arról, hogy a környék tudomást szerezzen anyós marhaságáról és arról is, hogy nincs eltiltva örökre, csak hazudozik mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!