Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek anyóssal?

Mit tegyek anyóssal?

Figyelt kérdés

Sok okból kifolyólag 1,5 éve nem beszélünk anyósommal. 3hónapja meghalt keresztapàm fel sem hivott h részvétem vagy valami (nem haragszom ezért pluszba rà hisz nem beszélünk) megtudta hogy terhes vagyok egyböl ment a lànyomként szeretlek,meghalt keresztanyàm felhivott h sajnàlja nagyon,még a temetésre is eljött.

A baj ott kezdödikh tudom ez az egész mézes màzaskodàs nem nekünk szól csak azért van hogy a baba közelébe tudhassa magàt. Nem mondom h nem làthassa majd de 1,5 évnyi nem beszélés utàn nem szeretném ha a mindennapjaim része lenne.

Vélemény?

2016. nov. 2. 13:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Attól, hogy beszéltek, még nem kell a mindennapjaid része legyen.
2016. nov. 2. 13:50
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem le kellene ülnetek beszélni, úgy hogy a párod is ott van, megkérdezni, hogy miért ilyen, kössetek kompromisszumot. Nálunk is hibbant az anyós, tudom is az okát(elvittem mellőle a kicsike kis fiát) viszont kompromisszumot kötöttünk. Nem szól bele az életünkbe, cserébe meglátogatjuk heti 1x. Mondjuk nekem annyiból jó, hogy párom határozott és ő maga se szimpatizál az annyaval mikor bekattan.
2016. nov. 2. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Nekem elég egyszerű, döntsd el, hogy beszélsz-e vele (ha nem extrém durva a helyzet, mégiscsak a kicsi nagyanyja, valami alap kapcsolat azért lehet) s természetesen ne engedd be a mindennapjaidba, ha egyszer jó okaid vannak rá, hogy ne akard. Néha meglátogathat benneteket, ha megbeszélitek, vagy ti mentek, de sűrűnek nem kell lennie. Ha pedig olyan erősek az okok, hogy nyugodt lelkiismerettel a közelébe nem engednéd a gyermekednek, akkor továbbra se beszéljetek.

Igen, baj, ha csak a kicsi miatt mézesmázas, de vannak ilyenek, ez még nem fenyegeti nagyon az életetek nyugalmát. Te ezt látod, őt ismered, szépen megbeszéled a férjeddel, hogy mi merre és betartatjátok anyóssal a határokat. Nem tud beszivárogni, ha nem hagyjátok.

2016. nov. 2. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

tudhassa, láthassa.... anyám....

Először is nem írod, mi a probléma, lehet, veled is gondok voltak, azért a haragszomrád. Másrészt adj esélyt, hiszen a nagymamának is joga van látni az unokáját. Nem kell, hogy állandóan elviseld, legfeljebb ha nem jössz ki vele arra az egy órára sem, amíg unokázik, kérd meg a férjedet, hogy vigye ő a nagymamához az unokát vagy amikor jön, arra az egy órára menj el otthonról és akkor nem zavar.

2016. nov. 2. 14:27
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Beszéljétek meg hármasban a problémát, amikor a férjed anyósod és te is ott vagy. Az unokájától ne foszd meg, mint fentebb is írták, attól hogy még beszéltek, nem kell hogy az életed része legyen.
2016. nov. 2. 14:40
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Ne érdekeljen az anyósod, a saját gyermekes érdekét nézd. Tedd fel a kérdést, a gyermekemnek előnyére vagy hátrányára válik majd érzelmileg ezzel a személlyel a kapcsolat és ez alapján dönts!
2016. nov. 2. 16:09
 7/15 Andizsuzsi ***** válasza:
66%
Ha nem keresett volna, miután megtudta, hogy terhes vagy, akkor az lenne a bajod. Örülj neki, hogy az unoka miatt félretette a haragot, tedd azt te is.
2016. nov. 2. 16:12
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Mi is így voltunk anyóssal, hogy nem beszélünk, amíg nem volt gyerek. Aztán lett, és hirtelen kedves lett. Évente kétszer találkozunk, többet nem szoktunk ráérni, gyereket el nem viheti. Nem dőlök be.
2016. nov. 2. 16:42
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy konfliktushoz mindig két ember kell. Mindig fogsz találni valami apropót, hogy az anyósod bűnlajstromára húzz egy új strigulát.

Egy harmadikat, a férjedet viszont nem tudom megérteni. Másfél éve nem beszél a saját anyjával? Bravó!

S ha most időnként mégis szóba álltok, azt jelenti, hogy az anyja mégsem követett el megbocsáthatatlan bűnt.

Így aztán nem tudom megérteni, hogy a férjed ilyen fiává vált az anyjának.

2016. nov. 2. 19:53
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

Anndizsuzsi neked a gyk a játszótered????

Abban leled örömöd,hogy mindenkinek tapló módon beszólsz?

Isten tudja hányadik kérdésnél találkozom a hozzászólásoddal,de hogy mindegyikből süt a rosszindulat, és hogy egyiknek sincs haszna, az biztos.

2016. nov. 3. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!