Mit tegyek anyóssal?
Sok okból kifolyólag 1,5 éve nem beszélünk anyósommal. 3hónapja meghalt keresztapàm fel sem hivott h részvétem vagy valami (nem haragszom ezért pluszba rà hisz nem beszélünk) megtudta hogy terhes vagyok egyböl ment a lànyomként szeretlek,meghalt keresztanyàm felhivott h sajnàlja nagyon,még a temetésre is eljött.
A baj ott kezdödikh tudom ez az egész mézes màzaskodàs nem nekünk szól csak azért van hogy a baba közelébe tudhassa magàt. Nem mondom h nem làthassa majd de 1,5 évnyi nem beszélés utàn nem szeretném ha a mindennapjaim része lenne.
Vélemény?
Köszönöm a válaszokat.
Jeleneleg ott tart a dolog hogy párom békül az anyjával, én addig támogatom is mindenben még tudja annyira irányítani a kapcsolatukat hogy nem akar majd beleszólni mindenbe az anyja. 3 hónap van még hátra az unoka érkezéséig,ha tud viselkedni akkor felőlem jöhet heti többször is, ha nem akkor se "tiltom el" tőle csak akkor elég lesz a heti egy alkalommal 1-2 óra.
Pár hozzászóláshoz azért fűznék pár mondatot:
#2: anyósommal már nem újdonság a folyamatos probléma, párom már kb 3. alkalommal nem beszélt az anyjával, pedig minden békülésnél próbáltuk megbeszélni vele a dolgokat.
#4: nem írtam a problémákat mert mióta a fiával összeköltöztem és nem tudja irányítani a fia életét hol velem volt konfliktusa hol a fiával,hosszú. Persze biztos voltak velünk is hibák nem is mondtam hogy nem.És annyit tudok még írni a kommentedhez hogy eddig még én voltam az aki szóba állt az anyával és "elviselte" jobban nem a párom.
#7:anyósom a 6. hónapban tudta meg hogy terhes vagyok ergo előtte nem keresett,nem panaszkodtam senkinek, örültem annak hogy legalább addig nem ossza a kéretlen tanácsait.
#9: anyósom az utolsó veszekedés alkalmával leköpdöste a fiát (nem kisebbségiek,nem tudatlan bunkó anyósom van amúgy)ez a lépés tette be páromnál a kaput amiért nem beszélt az anyjával. Mondott olyat amit én személy szerint nem tudok neki megbocsátani, inkább azt mondom hogy túllépek ezen a dolgon (de a tüske ottmarad)párom és a leendő gyermek kedvéért.
Ja, hát ezek az anyósok válaszai, többnyire.
Szerintem neki kéne magyarázatot adni, hogy akkor mitől változott meg a viselkedése - ami ordítóan színlelt.
Az unoka nem járandóság.
Szerintem te, Kérdező tök helyesen látod a helyzetet.
Ő nem változott, csak a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!