Miért nem ajánlják fel, hogy tegeződjünk? Csak szerintem igazságtalan ez?
Kicsit több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal, már együtt is élünk. A szüleit is két éve ismerem, nagyon kedvesek velem, panaszra nincs okom. Én magáztam őket az elején, ők kapásból letegeztek. 25 éves vagyok, eddig minden párom szülei felajánlották a tegeződést (igaz volt, aki csak később).
Nekem ez nagyon fura, kicsit lekezelő, hiszen én is ugyanúgy dolgozó, önálló felnőtt ember vagyok, mint ők.
Mellesleg páromnak van még 3 tesója, mindhárom párja (férfiak és nők is vegyesen) tegezik őket. Igaz, ők mind régebb óta vannak együtt, mint mi, de úgy gondolom, a mi kapcsolatunk sem olyan friss, hogy ez ok lehetne.
Ti mit gondoltok erről? Nálatok ez hogy van? Talán az elején, amikor letegeztek kellett volna nekem is visszategeznem őket, de ha most egyik napról a másikra elkezdeném őket tegezni, az fura lenne, vagy nem?
Ha nem ajánlották fel a tegeződést akkor magázd őket. A párodat szeresd és a többivel ne törődj!
Én 16 éve nősültem és a mai napig magázom az anyósékat. Engem nem zavar.
És akkor mi van, ha fiatalabb vagyok? Alacsonyabb rendű vagyok, vagy mi? Semmi bajom nincs azzal, hogy tegeznek, sőt. De ha ők magázódást várnak el, akkor felém is úgy illene.
Egyébként sokan jönnek itt az illemmel, de az illem meg pont, hogy kimondja, hogy aki a letegezi a másikat, az feljogosítja őt a tegeződésre.
sokan el vannak varázsolva. Felnőtt vagy. ha felnőttként ismerted meg őket, és ők egyszerűen letegeztek, akkor te is tegezheted őket. Az az ő bajuk, ha nincsenek tisztában alapvető protokolláris dolgokkal.
Én annó, egyszerűen letegeztem apósom. igaz ó hónapokig hozzám se szólt. mikor végre megszólalt, akkor tegezett. Én visszategeztem. ennyi. Anyósom olyan álszenteskedő, nála szóltam a férjemnek, hogy én bizony le fogom tegezni, mert ez bunkóság amit művel, nem gyerekkánt ismert meg, hanem már dolgozó felnőttként. így ha tegez, akkor viselje, hogy én is tegezem. Férjem rászóllt, így anyuka észrevette magát nagy heherészés közben.
Amúgy pl egyik nagymamám én is magáztam. szóval nem a magázással van bajom. De ha valaki felnőttként magázni akar, akkor vegye már ő is a fáradtságot. Vagy tegeződünk és jónapot.
19-es, pontosan így gondolom én is. Abszolút bunkóság ez a csendőrpertu, ők simán letegeznek, de fordítva már magázódást várnak el. Családi összejöveteleken mindenki tegez mindenkit, én vagyok az egyetlen, aki ott magáz.
Lehet, hogy fiatal vagyok, de magasabb pozícióban dolgozom, mint anyósjelölt vagy apósjelölt, bár nem ugyanannál a cégnél, de nekem akkor is fura, hogy valaki így kezeljen.
Másik, egyszer az apósjelölt úgy köszönt el tőlem, hogy legközelebb TALÁN megisszuk a pertut. Megalázónak éreztem, de bunkóség is valahol, lévén, hogy mindig a nő ajánlja fel a tegeződést a férfinak. Mondjuk azóta is magázom, mert nem aztán végül soha nem ajánlotta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!