Miért nem ajánlják fel, hogy tegeződjünk? Csak szerintem igazságtalan ez?
Kicsit több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal, már együtt is élünk. A szüleit is két éve ismerem, nagyon kedvesek velem, panaszra nincs okom. Én magáztam őket az elején, ők kapásból letegeztek. 25 éves vagyok, eddig minden párom szülei felajánlották a tegeződést (igaz volt, aki csak később).
Nekem ez nagyon fura, kicsit lekezelő, hiszen én is ugyanúgy dolgozó, önálló felnőtt ember vagyok, mint ők.
Mellesleg páromnak van még 3 tesója, mindhárom párja (férfiak és nők is vegyesen) tegezik őket. Igaz, ők mind régebb óta vannak együtt, mint mi, de úgy gondolom, a mi kapcsolatunk sem olyan friss, hogy ez ok lehetne.
Ti mit gondoltok erről? Nálatok ez hogy van? Talán az elején, amikor letegeztek kellett volna nekem is visszategeznem őket, de ha most egyik napról a másikra elkezdeném őket tegezni, az fura lenne, vagy nem?
16.28.
A csendőrpertu egész más.
Családon belül generációk vannak, az számít. Az idősebbek tegezik a kb gyerekük korabelit, de viszont nem, még akkor sem, ha a gyerekük -aki születése óta az- tegezi őket.
a csendőrpertu a hatalomról, a kiszolgáltatottságról szól, nem emberi kapcsolatról. Helytelen a használata jelen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!