Igazságtalan lenne az nagymamával?
A rendőrségen kérhetsz távolságtartást. A gyámügynél nem tudom.:/ Hátha a többi válaszoló segít.
Nem vagy szemét, teljesen jogos a felháborodásod, ha tényleg ennyire "gonosz" a nagymama, én sem hagynám a gyermekem.
Viszont úgy eltiltani tőle, hogy ne lássa soha többet, kicsit durva szerintem, adjatok neki egy kis időt, vagy ha még nem tettétek meg akkor beszélgessetek el vele, jobb lenne, ha a párod tenné meg, hiszen az ő édesanyjáról van szó.
Hát akkor álljatok a sarkatokra és mondjátok meg az öregasszonynak, hogy mi a problémátok vele (ami teljesen jogos szerintem) és, ha nem változtatna a viselkedésén meg is tiltanám a nagyitól (teljesen lesz arnám mit ítélne a bíróság...
A gyerek jobban is járna, ha nem terrorizálja a vénasszony...
Nincs joga a lathatashoz! A vilagtortenelemben nem volt olyan per ahol a szulo azert ilt a birosagon mert nem engedte hogy a nagyszulo megnezze a gyereket.
Veled es a ferjeddel talalkozhat maskor gyerek nelkul. Ha csak megsiratni tudja akkor hagyja inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!