Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Igazságtalan lenne az nagymamá...

Igazságtalan lenne az nagymamával?

Figyelt kérdés
Szerintetek el tudnám intézni a gyámhatóság nálam,hogy gyermekemet távol tarthassam a nagymamájától? És akkor szemét lennék vele? A nagymama az én anyósom, soha nincs jó szava a kisfiam hoz, mindig veszekszik vele, meg bántja annyira, hogy sír a gyerek. Mikor mondom neki, hogy inkább hagyja azt a gyerekek ha nem szereti, akkor az a válasza, hogy joga van az unokájához. Mivel így viselkedik így szeretnék papírt arról, hogy nincs joga. Mikor először látta a gyerek 10 -hónapos volt, addig nem érdekelte. Azért ne jöjjön a gyerekhez, hogy meg sirassa. Én úgy gondolom, jogos a tettem, párom is így gondolja, hogy az anyától, jobb távol tartani a kis gyereket. Azért írtam, mert érdekelne, hogy én gondolom -e helyesen. ( azt még hozzá tenném, hogy anyósom eléggé hirtelen ember, gondol egyet és már ordibál is, arról van papírom, hogy egyik alkalommal annyira ordítozott, hogy a kis gyereket, annyira megijedt, hogy orvosi ellátást kapott. Sokkot kapott.) Ezt még azért tettem hozzá, hogy ne ítéljetek el egyből. Nem látok más megoldást. Amíg a törvény engedi be kell engednem a gyerekhez, de 5-perc és az van,hogy milyen rossz gyerek vagy, mért nem lettél lány stb...Előre is köszönöm a megértő válaszokat. Tudom sokat írtam de ez még a fele sem, ahogy anyósom bánik a gyerekkel.
2016. szept. 10. 18:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%

A rendőrségen kérhetsz távolságtartást. A gyámügynél nem tudom.:/ Hátha a többi válaszoló segít.

Nem vagy szemét, teljesen jogos a felháborodásod, ha tényleg ennyire "gonosz" a nagymama, én sem hagynám a gyermekem.

Viszont úgy eltiltani tőle, hogy ne lássa soha többet, kicsit durva szerintem, adjatok neki egy kis időt, vagy ha még nem tettétek meg akkor beszélgessetek el vele, jobb lenne, ha a párod tenné meg, hiszen az ő édesanyjáról van szó.

2016. szept. 10. 18:43
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek engeditek be? Persze joga van a láthatáshoz, de akkor menjen bíróságra, ott meg majd megítélnek neki havi 1-2 órát, ha egyáltalán megítélnek valamit, a körülmények tekintetében.
2016. szept. 10. 18:49
 3/19 A kérdező kommentje:
Már többször próbáltunk vele beszélni. De hiába. Egy lakunk, kérdezgettem az idősebbeket, de ők azt mondták, hogy anyósom fiatal korában is, önző, nem törődöm asszony volt. Fiatalon is csak magát szerette. Egy hete voltunk az anyósom sógora temetésén, végig röhögte az egészet. Amikor szóltam neki telefonon, hogy Szebasztiánnal a kórházban vagyok, 2 oldalú tüdőgyulladással, az volt a válasza, hogy mit csináljon, vágja fel az érett?Hozzá teszem a Pesten voltunk az intenzíven. Nem érdekelte. Az én anyukám akkor még élt, hiába, hogy mozgássérült volt, de be jött, a gyerekhez, mert nem volt biztos, hogy túl éli az éjszakát, mert gyenge volt és kicsi. Szebasztián már 6-éves, és 6-éve ez megy. Ha csak párszor fordul elő rendben, de ez így megy évek óta. Pont tegnap találkoztunk a boltban délután, a gyerek oda ment köszönni, és azt kapta, hogy takarodj hagy békén. Egy óra múlva, átjött. Én nem akarok rosszat, csak a gyermekem nyugalmát szeretném
2016. szept. 10. 19:01
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Hát akkor álljatok a sarkatokra és mondjátok meg az öregasszonynak, hogy mi a problémátok vele (ami teljesen jogos szerintem) és, ha nem változtatna a viselkedésén meg is tiltanám a nagyitól (teljesen lesz arnám mit ítélne a bíróság...

A gyerek jobban is járna, ha nem terrorizálja a vénasszony...

2016. szept. 10. 19:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Én már kértem szépen, kiabáltam is vele semmi, csak akkor járjon a szám ha papír van a kezemben ezt mondja .Ezért akarok a hivatalos személyékhez fordulni
2016. szept. 10. 19:16
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
De basszus, nem érted, hogy NEKI kell a bíróságra menni a láthatásért? És ha meg is ítélnek neki néhány órát, az is lehet gyermekvédelmis jelenlétében.
2016. szept. 10. 19:24
 7/19 anonim ***** válasza:
33%

Nincs joga a lathatashoz! A vilagtortenelemben nem volt olyan per ahol a szulo azert ilt a birosagon mert nem engedte hogy a nagyszulo megnezze a gyereket.

Veled es a ferjeddel talalkozhat maskor gyerek nelkul. Ha csak megsiratni tudja akkor hagyja inkabb.

2016. szept. 10. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Lökd ki az ajtón a pitsába, ha nem ért a szóból. Remélem, nem együtt laktok, ha igen, akkor költöznötök kéne mielőbb, minél messzebbre.
2016. szept. 10. 19:34
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem hálaistennek külön lakunk. Már azt is meg probáltam hogy nem engedembe, akkor meg a kapuban ordibál, nekem
2016. szept. 10. 19:39
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
ha az én gyerekemmel igy bánna,takarordj innen stb csak bántsa.Már az első alkalomnál megfogtam volna a kedves mama nyakán a grabancot és közel a pofájához halál nyugodtan közöltem volna vele,még egy ilyent meg ne lássak mert legközelebb a nyakát is megtekerem.szerinted erről lett volna"papirja?"Aztán mehett volna panaszra a jó istenhez is.Biztos nem hagynám igy bánjon a gyerekemmel.a büdös banya látja rajtad félsz tőle.
2016. szept. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!