Csak szerintem igazságtalan? Mit gondoltok az apámról?
téged eltartanak a tesodat nem
neked bulira meg sminkre kel pénz neki lakbére meg kajára
"téged eltartanak a tesodat nem
neked bulira meg sminkre kel pénz neki lakbére meg kajára"
Na kezdjük azzal, hogy attól hogy engem "eltart édesanyám" nem "eltartanak", nekem is van szükségem pénzre, nem csak a nővérem eszik, s fizeti a rezsit, stb, mi is fizetjük a számlákat és én is eszem valamit, nem csak a nővérem. Ha bemegyek egy boltba nem ingyen adják oda az ételt, tőlem is elkérik az árát mindennek. 2. És mi van, ha sminkekre is kell a pénz? Szentté ne avasd, ő is költ sminkekre, a több száz ezer forintokból bőven jut minden jó cuccra az ételen kívül és a szálláson kívül. :)
Amit írt alul az 1. Válaszoló, arra annyi a válaszom, hogy nem középiskolában tanulok már, más dolgokat tanulok, vagyis nincs ingyen biztosításom, fizetjük a Tb-t... De képzeld el, ha valami olyan betegség merül fel, hogy nem elég a háziorvos, hanem beutalnak a kórházba (ahol sokszor szarnak az emberre), akkor nincs időm éveket, fél éveket várni mire rámkerül a sor, ha beteg vagyok, akkor MOST vagyok beteg, rögtön meg kell tudni az okot --> magánorvos, ami drága...
Írtátok, hogy akkor lenne jogos ha édesapám nem fizet tartásdíjat. Ha nekem lenne 2 gyerekem, UGYANÚGY illeti mind a két gyereket IGAZSÁGOSAN ugyanaz az összeg. Nem illik kivételezni. De igen, a kérdésetekre válaszolva, nem, nem fizet tartásdíjat sem, évente 1x fizet valami pénzt, nem havonta, de volt olyan, amikor egyáltalán semmit nem adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!