Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem igazságtalan, hogy a nők simán megélnek a testük mutogatásából és a szexből?
Persze akinek nem inge ne vegye magára.
De felháborító, hogy sok férfinak keményen kell küzdenie még egyes nőknek semmit nem kell tenni, csak mutogatni magát netes oldalakon vagy szexuális szolgáltatást nyújtania.
Ez a pasik/férfiak miatt van :)
Amíg csorgatják a nyálukat és tartás nélkül mindenre mozdulnak aminek két melle van, addig ez lesz. Ne csodálkozzunk, ha minden nőre mennek tucatjával mint egy kanos kiskutya.
azért élnek meg mert van rá igény!
Egyébként pasik is megélhetnek belőle! hajrá!
miért is lenne igazságtalanság?
és akkor az hol igazságos, hogy a nőknek ugyanazért a munkáért kevesebbet fizetnek?
vagy, hogy a nőkből kevesebb potenciált néznek ki? ugyanúgy teljesíthet, van hogy még jobban is akár...
szóval van "ellensúlyozás"...és elmondom neked férfiakból is van ilyen, hogy semmit nem tesz csak mutogatja magát és megél...persze kevesebb, de ez már nem a nők hibája...a férfiak vannak ennyire rákattanva ezekre a dolgokra, erről nem a nők tehetnek...erre van kereslet...
22F
Akinek nem inge :)...
Naponta több 10 ezer nő csak livecam mutogatja magát, és degeszre keresik magukat, normális nő ilyet nem tesz az tény akkor meg felháborító mennyi K U R V A él a földön.
akkor háborogj! jogod van hozzá!
mindenesetre én nem tudom mi az a livecam sem azt hogy hányan mutogatják magukat!
mint írtam mert van rá IGÉNY! ezen nem háborogsz???
5. Ezt sok helyen mondják, de hol a bizonyíték?Egy gyárban minden munkás ugyanannyit keres...
A vezetők közt meg kevés a nő, mert nem alkalmasak rá alkatilag se.
A mai világ egy férfi világ.És hogy egy nő gazdag legyen, férfi értékrendet kell magára erőltetnie...
Érdekes,de ez van.
Mondjuk ott a szépség kérdése, egy időben el vártuk a vékonyságot, fogytak is-most a kis felesleget,már nem fogynak le annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!