Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Egyik barátnőm olyan szép vékony és semmit sem tesz az alakjáért. Ma is láttam, hogy megevett másfél tábla csokit, pudingot az ebédhez, édes italokat és tésztákat eszik, mégis jól néz ki, van barátja, mindig mondja nekem, hogy milyen jót szexeltek stb
Én meg kövér vagyok, pedig egyáltalán nem siránkozom csak és nem gubózok be, hanem heti ötször járok edzeni, kenyeret is alig eszem, 1-2 szelet barna kenyeret max egy héten, vizet iszom, odafigyelek, hogy egészségesen egyek, tényleg mindent megteszek és mégis kövér vagyok, nincs pasim és még csak nem is csókolóztam soha.
Nem szoktam sírdogálni, de most ez rohadtul kijött belőlem és nem értem, hogy lehet ilyen igazságtalanság?
20/L
kitartó munkának meg lesz az eredménye, ez 100%
a pasizással meg nem vagy elkésve, még minden összejöhet neked is
Igaz h én férfi vagyok de én is ehetek bármennyit nem hízok, mondjuk mozgok is eleget és edzeni is járok.
Nekem is azt mondta a doki h gyors az anyagcserém.
Nálad lehet h más a gond.
Nem tudhatod,hogy a másiknak milyen az élete igazából.
Ne kívánd magad más helyébe.
Én amúgy arra szoktam ilyenkor gondolni,hogy azért van ez a rossz,hogy később jó is lehessen.
Rémesen sz..rul hangzik,tudom :D
De nálam eddig bevált.
Osmin gatyába ráz.
Egyébként tényleg kövér vagy?Nem lehet hogy csak szerinted vagy az?
Ne kvánjam magam más helyébe... már bocs, de ez álszentség, hogy a viharba ne kívánnám? :)
Voltam már orvosnál, semmi szervi bajom nincs, ami miatt nem tudok fogyni, mégsem sikerül.
A sült galambot sem várom, eljárok egyetemi körökbe, szórakozni is megyek, amikor van időm, de nyilván jó alakú lányok mellett egyszerűen láthatatlan leszek, bármit is csinálok. Pedig állítólag okos vagyok meg nem csúnya. Ennek ellenére még csak kezét sem fogtam egy fiúnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!