Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Egyik barátnőm olyan szép vékony és semmit sem tesz az alakjáért. Ma is láttam, hogy megevett másfél tábla csokit, pudingot az ebédhez, édes italokat és tésztákat eszik, mégis jól néz ki, van barátja, mindig mondja nekem, hogy milyen jót szexeltek stb
Én meg kövér vagyok, pedig egyáltalán nem siránkozom csak és nem gubózok be, hanem heti ötször járok edzeni, kenyeret is alig eszem, 1-2 szelet barna kenyeret max egy héten, vizet iszom, odafigyelek, hogy egészségesen egyek, tényleg mindent megteszek és mégis kövér vagyok, nincs pasim és még csak nem is csókolóztam soha.
Nem szoktam sírdogálni, de most ez rohadtul kijött belőlem és nem értem, hogy lehet ilyen igazságtalanság?
20/L
milyen magas vagy?
95kg az nagyon sok...ha csak nem 2 méter vagy.
komoly problemaid szarmazhatnak belole...a legkisebb gondod legyen most a pasizas.
heti 5 kemeny edzes es jo etrend mellett nincs az az isten,hogy ne fogyj ekkora tomegrol.bar kerdes miota csinalod...
keress masik dokit,rengeteg hanyag,teves diagnozis tett mar tonkre eleteket...
Rossz lehet az étrended. Fehárjéből kéne többet enned, szénhidrátból meg kevesebbet. + nem csak edzeni kéne, hanem például futni úgy hetente 4-4-szer. Edzeni pedig 3-szor.
Én ehetek akármit, mivel nehezen hízok és izmosodok, de a napi csirkemell+rizs+brokkoli miatt már nincs pénzem rá. 70 kiló vagyok, szálkás, a csajok sokszor mondják, hogy jól nézek ki, de mostanában nincs nőm. Ilyen igazságtalan az élet.
20/F
Igen, tudom, hogy 95 kg sok, nem kell húszmilliomodszor a fejemhez vágni, köszönöm.
Az étkezésem gyakorlatilag jobb nem is lehetne, 1300-1400 kcal-t eszem egy nap, tésztát/kenyeret szinte nem, szénhidrátot két szelet sovány sajttal meg ilyesmivel beviszek,eszek sovány túrót, csirkemellet roston, rengeteg zöldséget. Ennél már nem lehet jobban kajálni
Nézz utána a paleo étkezésnek.Nem diéta az,hanem rendes kaja téma.
Ha van rá pénzed akkor speeedfitness.
Az izületeid miatt az edzéssel meg óvatosan.
tudom, hogy mit vár otthon, a barátnőm.
A paleo diéta elég nagy butaság Szendi Gábor összes megnyilvánulásával együtt :)-természettudományos karon vagyok, úgyhogy valamicskét értek hozzá
Ne haragudjatok, nem arrogánsnak akarok tűnni, csak tudjátok milyen az, amikor egyszer csak betelik a pohár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!