Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akik fontosnak tartjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik fontosnak tartjátok, hogy magas legyen a férfi! Nem igazságtalan ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Ugyanis egy ember nem tehet arról, hogy alacsony. Aki ilyennek született, az dögöljön meg egyedül?

Az ápoltságot a határozottságot, az intelligenciát megértem, hogy elvárjátok. Erről tehet az ember, ez fejleszthető.

Teszem hozzá, hogy egyáltalán nem vagyok alacsony, sőt eléggé magas. Ettől függetlenül ezt igazságtalannak érzem.

2015. márc. 3. 15:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy magas legyen, csak ne legyen alacsonyabb nálam. Szerintem ez 165 centinél nem teljesíthetetlen követelmény. :)
2015. márc. 3. 15:29
 2/17 A kérdező kommentje:

1: Akkor én jóval magasabb vagyok. :D

De ha valakinek olyanok a génjei, hogy 160 cm, akkor nem ér semmit, akkor nem is jöhet szóba, akkor sem, ha amúgy megfelelne?

Miért olyan fontos a magasság?

Engem nem érdekel, hogy a nő magasabb vagy alacsonyabb nálam.

2015. márc. 3. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
Igazságtalan, de nem lehet mit tenni ellene. Én nagyon alacsony vagyok, szóval nem csoda, hogy minden próbálkozásom ellenére még 28 évesen sem volt egy randim sem. (Mondjuk nekem az arcom is katasztrofális).
2015. márc. 3. 15:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom fontosnak de nem hiszem, hogy igazságtalan elvárás lenne. Ennyi erővel arról se tehet valaki, ha ronda, buta, bunkó stb. (mert mondjuk olyan környezetben nőtt fel, hogy ilyen lett), mégse kell ezeket sem elfogadni. Meg a vonzalomnak semmi köze ahhoz, hogy igazságos-e valami vagy sem.
2015. márc. 3. 15:32
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
187 centis nő vagyok, még a magas férfiak is azon élcelődnek, hogy ez mennyire sok és mennyire gáz. Nem egyszer aláztak meg a nőiességemben azzal, hogy soha az életben nem leszek olyan kívánatos, mint egy alacsony nő, még nálam magasabbak szerint sem. Most akkor én is sírjak? Ez igazságos? Jó alakom van, csinos vagyok, de még a 2 méteres férfiaknak sem kellek, mert a 160 centis törpékre bukik mindenki. Nem csak a nők mániája a magasság kérdése, nem mindenért minket kéne ekézni.
2015. márc. 3. 15:35
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem ez a baj.
2015. márc. 3. 15:35
 7/17 A kérdező kommentje:

4: Szerintem arról tehet, hogy buta és bunkó, és tehet is ellene.

A magasság egy érték. A szépség/rondaság pedig nem az. Lehet valakinek szép az is, aki más szerint ronda.

2015. márc. 3. 15:36
 8/17 A kérdező kommentje:

"187 centis nő vagyok, még a magas férfiak is azon élcelődnek, hogy ez mennyire sok és mennyire gáz."

Ez is hülyeség, nem értem, miért lenne gáz, hogy valaki magas/alacsony.

2015. márc. 3. 15:37
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem lesz gáz senki pusztán a magassága miatt. Én csak azt mondom, hogy nem kizárólag a nők hülyesége ez az egész. Sőt.
2015. márc. 3. 15:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet valakinek szép az is, aki más szerint ronda."

Igen, ugyanígy lehet, hogy Andinak az ideális magasság 170+ cm, Borinak 165+ cm, Cilinek 185+ cm, Dórinak meg tök mindegy, tehát az alacsonyak se feltétlen maradnak egyedül.

Nem tudom miért pont a magassággal van bajod.

2015. márc. 3. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!