Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik fontosnak tartjátok, hogy magas legyen a férfi! Nem igazságtalan ez szerintetek?
Ugyanis egy ember nem tehet arról, hogy alacsony. Aki ilyennek született, az dögöljön meg egyedül?
Az ápoltságot a határozottságot, az intelligenciát megértem, hogy elvárjátok. Erről tehet az ember, ez fejleszthető.
Teszem hozzá, hogy egyáltalán nem vagyok alacsony, sőt eléggé magas. Ettől függetlenül ezt igazságtalannak érzem.
1: Akkor én jóval magasabb vagyok. :D
De ha valakinek olyanok a génjei, hogy 160 cm, akkor nem ér semmit, akkor nem is jöhet szóba, akkor sem, ha amúgy megfelelne?
Miért olyan fontos a magasság?
Engem nem érdekel, hogy a nő magasabb vagy alacsonyabb nálam.
4: Szerintem arról tehet, hogy buta és bunkó, és tehet is ellene.
A magasság egy érték. A szépség/rondaság pedig nem az. Lehet valakinek szép az is, aki más szerint ronda.
"187 centis nő vagyok, még a magas férfiak is azon élcelődnek, hogy ez mennyire sok és mennyire gáz."
Ez is hülyeség, nem értem, miért lenne gáz, hogy valaki magas/alacsony.
"Lehet valakinek szép az is, aki más szerint ronda."
Igen, ugyanígy lehet, hogy Andinak az ideális magasság 170+ cm, Borinak 165+ cm, Cilinek 185+ cm, Dórinak meg tök mindegy, tehát az alacsonyak se feltétlen maradnak egyedül.
Nem tudom miért pont a magassággal van bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!