Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akik fontosnak tartjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik fontosnak tartjátok, hogy magas legyen a férfi! Nem igazságtalan ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Ugyanis egy ember nem tehet arról, hogy alacsony. Aki ilyennek született, az dögöljön meg egyedül?

Az ápoltságot a határozottságot, az intelligenciát megértem, hogy elvárjátok. Erről tehet az ember, ez fejleszthető.

Teszem hozzá, hogy egyáltalán nem vagyok alacsony, sőt eléggé magas. Ettől függetlenül ezt igazságtalannak érzem.

2015. márc. 3. 15:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Nem tudom miért pont a magassággal van bajod."

Mert az egy olyan dolog, amiről abszolút nem tehet az illető.

A szépségről is tehet valamilyen szinten, ápoltsággal.

2015. márc. 3. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó és? Nem az alapján dönt az ember, mi tetszik neki egy másik emberben, hogy miről tehet és miről nem és nem is hiszem, hogy figyelembe kellene venni az ilyesmit.
2015. márc. 3. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy igazságtalan. De legyünk őszinték: hatalmas naivitás kell ahhoz, hogy valaki azt higgye, az élet igazságos.

Viszont mivel mindenki más, így mindenki találhat párt magának. Az alacsonyak is. No meg ezek az elméletek is csak addig működnek, amíg nincs ott az ember, aki felülírja őket. Én például mindig a magas pasikhoz vonzódtam, 180 vagy inkább 185 centi fölött. De amikor a párommal megismerkedtem, ezt azonnal sutba dobtam. Pedig ő még az én 164 centimnél is alacsonyabb :D

2015. márc. 3. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
A fiúk meg inkább az alacsonyabb lányokat szeretik. Látod, oda-vissza működik, akkor egy magas nő mit csináljon? Sírjon a gyakorin? Attól még ez van, el kell fogadni, az élet nem mindenkivel igazságos.
2015. márc. 3. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:
5-ös, az én barátnőm is magas, 192 cm. Valaki nem attól szép hogy alacsony vagy átlagmasasságú. Barátnőm nagyon szép (ezt nem csak én mondom, hanem sokan mondták már rá, sőt volt hogy kitakarítottam a kocsmát mert nyomoltuk rá ezerrel). Én is magas vagyok 198 cm és 107 kg. Mikor sportoltam, akkor volt hogy 110-115 kg-ra is felmentem, csak egy váltörésből soha nem épültem fel úgy, hogy újra tudjak sportolni.
2015. márc. 3. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondta valaki, hogy az élet bármiben is igazságos?
2015. márc. 3. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igazságtalan, meg valóban nem tehetnek róla az alacsony fiúk, én viszont arról nem tehetek, hogy nem tudok hozzájuk vonzódni. Olyannal meg nem fogok kezdeni, akihez nem vonzódom.

Mellesleg 172 cm vagyok, és nagyon idétlenül érezném magam egy 165 cm-s sráccal.

2015. márc. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!