Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok nôt ha egy magas, jóképű, izmos férfi fogdos, akkor "vonzó" és "nem baj", ha egy kevésbé jóképű csak ránéz bizonyos testrészeikre, már megy a hiszti, ha fogdossa ôket; akkor pedig már a rendôrség?
Ki mondta, hogy én fogdosom ôket? Nem szokásom idegen nôket fogdosbi, nem tartom érett férfihez méltó dolognak.
De mikor egy izmos, magas férfi ezt teszi, és a nô örül neki, akkir nem tudom, mire gondoljak...
"De mikor egy izmos, magas férfi ezt teszi, és a nô örül neki, akkir nem tudom, mire gondoljak..."
Vagyis de... Arra, hogy melyikük ellenszenvesebb.:D
képmutató
valld be, hogy csak irigykedsz!
A nőknek egy dolog fontos,amin nem tudsz változtatni igazából,csak jó családba,jó genetikával kell születni.Ha helyesnek születsz,bárki a tiéd lehet,ha nem,akkor meg ásd el magad...
Ez a mai valóság,ez a felszínes gusztustalanság...
Na figyelj, nagyon meg lehetsz bántva, de elmagyarázom neked: ha a csaj úgy gondolja, hogy neki rohadtul bejön a Béla, akkor nekiáll vele flörtölni és egy idő után nem bánja hogy fogdossa, mert szívesen venné, ha a pénisze esetleg a későbbiekben belecsusszanna a kicsi nuncusába, de ha a Karcsi csinálja ugyan ezt, mindenféle viszonzott szimpátia nélkül, akkor ő bezony pofán lesz vágva. Izom Tibi is hiába menne oda az utcán egy csajhoz a seggét markolászni, ő is pofán lenne vágva.
Más nézőpontból: attól, hogy valakik dugnak, te nem vagy arra feljogosítva, hogy megerőszakolj valakit.
Valamiért úgy érzem, hogy te azon vagy felháborodva, hogy valakinek van csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!