Kislányom 13 hónapos, és hát rossz mint a bűn, de ezzel nem is lenne baj. Viszont bizonyos helyzetekben nem tudom mit tegyek? (bővebben lent)
Hát a következő jó páréved a következetességről fog szólni!! :) Ha mindig következetes vagy, akkor idővel könnyebb lesz..de ne feledd, addig még hátra van egy dackorszak!!!Akkor is muszáj lesz betartatni a szabályokat, hiába csap a kisember óriási patáliát! :)
Nekem egy lassan 3 éves kislányom van, és egy 11 hónapos kisfiam.Mind a kettő hihetetlen kis akaratgép.A lányom már nagyjából kezelhető, de azért nem egyszerű vele..a fiammal meg kezdődnek azok a dolgok, amit leírtál.
Amit az első ír az nagyon jó..ilyen korban még simán ellehet terelni a figyelmét mással.Viszont ha ilyen veszélyes dolgok vannak a lakásban mint forró kályha, akkor nagyon de tényleg nagyon figyelj rá..mert sajnos a kíváncsiság ebben a korban nagyon veszélyes.Tudom mert a családban is eljátszották ezt a kályhás dolgot..mutatták az unokaöcsémnek hogy zsizsi-s, forró..jujj-jujj..aztán még is valahogy átakarta ölelni...a vége az lett, hogy ha melege van az arcán a mai napig piros folt lesz..úgy megégette szegény!! :(
A játékcserélgetést is a mai napig alkalmazom..csak a "fő" játékok vannak elől folyton, a többit cserélhetem hogy változatos legyen..arról nem is beszélve, hogy ha minden ki lenne pakolva, akkor nem tudnánk végig menni a lakáson...
Köszönöm a válaszokat, próbálkozom. Most az a legújabb, hogy elindul a lépcsőn felfele, még csak nem is a lába elé néz, hanem engem folyamatosan, hogy hogy reagálok...:)
De azért imádnivaló. Mindenkinek köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!