Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak bizonyos nők akiknek nehéz a felfogásuk és az hogy nem leszek a haverod, válassz köztem és a rossz kapcsolat között nem világos? De mért?
de ezzel még mindig nem lenne baj..de vagy 4x elmagyaráztm neki, h így ne folytasuk ne dumáljunk, mert tök feleslege..akkor jött a szöveg...
szegény gyereket sajnálom...
én meg remélem megszabadultam egy életre ettől az ökörtől...
és ő féltékeny a többi nőre akivel beszélek...eskü nem értem a hülyéket
megbeszéltük, h nem keressük egymást, azt elkezdett sms-ekbe helyzetjelentést küldni milyen az idő meg éppen mit csinál..hátt a ..... nem érdekli...
tipikusan annak az esete, h k.urva jó dolga van unatkozik már kínjába...a pasija pénzzel elhalmozza szeretettel kevésbé...
olyasmi lehet,mint amit a második írt.
viszont a további fejleményeket figyelembe véve meg,szerintem belemenne a dugásba veled,de a kapcsba nem.
az ilyen típus csak akkor ül át másik hajóba ha mindent felderített,biztosnak ítél,és minimum hasonló körülmények közé tud menni élősködni.
" tipikusan annak az esete, h k.urva jó dolga van unatkozik már kínjába...a pasija pénzzel elhalmozza szeretettel kevésbé..."
Ezzel meg is válaszoltál mindent. Innentől te dolgod, mit csinálsz, helyedbe megmondanám, nem a szórakoztaróipar vagyok... Azt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!