Elképzelhető hogy bizonyos pároknál működik a nyitott kapcsolat?
Erre mit mondjak...Én sem itélem el, de soha nem lennék egy ilyen kapcsolatban. Ha egyszer szeretjük egymást, akkor ha lapos a dolog, megprobáljuk felfrissiteni, de nem másnál is "bujni"-nem is tudom hogy fejezzem ki, ha csak sexről van szo. Egyszoval nálunk ez nem működne. Ezek meg 3 éve igy vannak?? :O
17/L
Működhet.
Ezek a párok a szexet nem úgy veszik mint a többiek, azaz nem sajátítják ki a másikat. Egy kikötésük van, ÉRZELMILEG ne legyen megcsalás. Egy ilyen kapcsolat sokszor jobban is működik érzelmileg, mint a kisajátítós fajta. Persze mindennek megvan az ára... De működhet.
Sok nőt és férfit ismernek majd meg, mert mindegyik itt ott kefélget, aztán egyszer csak talál jobbat és szerelmes lesz belé, valamelyik fél.
Egy normáis szingli életben sem szexel az ember mindenkivel akit megkíván. Én legalábbis nem, mikor szingli voltam. Akkor egy kapcsoltban miért kéne?
Amúgy nem ítélem el, de mondjuk én otthon várom őt, mert mondjuk meglepi vacsit csinálok, ő meg nem jön, és én tudom mert éppen mással van...én ezt képtelen lennék csinálni.
Aki meg hóditani akar, meg állandóan izgalmakat, az szerintem nem való egy tartós kapcsolatra. Nekik ez pont bevált, mert mindketten egyforma szexcentrikus beállítottságúak. Szerintem nem normális, hogy én mondjuk gyerekekt nevelem apuka meg jobbra balra megy, aztán este meg énis, addig meg apa vigyáz a gyerekre..... szóval ez a dolog két egyforma önző embernek való, ahol nincs gyerek, nincs felelősség, csak úgy vannak, szeretik egymást, míg bele nem botlanak egy jobb numerába.
ma 14:34
"...szeretik egymást, míg bele nem botlanak egy jobb numerába."
bocsi, de saját magadnak mondasz ellen. ezek szerint nálad egy párkapcsolat csupán a szexről szól?
Nálam ne, de azoknál a pároknál igen akik ennyire szexcentrikusak. Mert ha igazán szereti egymást két ember, nem "dobja oda" más férfiaknak, hogy ne, itt van, vihetitek.
Normálisan egy minimális önzésnek kell lennie, hogy nem adom másnak ( a testemet), hanem csak annak akit szeretek.
Én így értettem.
Ezek a párok, meg az izgalomtól szerelmesek, hogy jajj de jó ő itt van nekem fixen, közben meg mindenhova berakhatom, vagy a nő mindenkivel elmehet, mert az ilyen ritka akiik így élnek. Majd belebotlik egy olyanba aki jobb az ágyban és ő is nyitott. Na akkor borul a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!