Elképzelhető hogy bizonyos pároknál működik a nyitott kapcsolat?
szerintem ez érdekes dolog. én pl nem bírnám elviselni a gondolatot, hogy valaki "dugja" a barátnőmet. még a gondolatára is kiráz a hideg. szeretem, és ő az enyém.
régen (még általános iskolában) az minősült "járásnak", ha fogtuk egymás kezét, meg puszi. ma már nem gondolom megcsalásnak ha a barátnőmnek más puszit ad, vagy egy barátja megöleli. sőt, akkor sem érzem magam rosszul ha egy lánnyal smárol. az valahogy nem minősül számomra megcsalásnak. viszont ha egy srác megcsókolná, megszakadna a szívem.
szerintem ennek mentén simán lehet, hogy valakit akár izgat is, hogy a párja mással van, vagy nem zavarja ha mással csak szexel. bár én erre nem lennék képes.
Hát én képtelen lennék rá, különösen ilyen szabályok mellett.
Eleve nem értem, hogy képes valaki ágyba bújni azzal akivivel akkor találkozik először és utoljára? Nah meg az a rengeteg betegség...
És ha a nő teherbe esik az egyik numerától?
Én is sokat gondolkoztam ezen, mert hallottam ilyen kapcsolatról. Hát szerintem itt akkor sem stimmel valami, valószínűleg nem szerelmesek egymásba. Vagy amelyik kitalálta, az nem szerelmes igazán. Biztosan nagyon jó barátok, meg a szex is jó, de mégsem igazi a kapcsolat. Ettől meg élhetnek együtt.
Én is szeretem a szexet, és hódítani is szeretek, de érdekes módon sose egy pasi farkát vágyom meghódítani hanem a szívét. Az a kihívás, nem az hogy ágyba akarjon velem mennni :) Tehát itt már megdőlt, a csak szexelek mással kitétel, és szerintem ez másnál is így van. Nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak többsége azért lép félre, mert éppen otthon valami nem stimmel, akár érzelmileg, akár szexuális... Nyilván van olyan, hogy nem kell hozzá ok, de ez szerintem kevesebb esetben fordul elő. A nőkkel szintén ez a helyzet.
Úgyhogy szerintem ez nem párkapcsolat, hanem szexbarátok, akik jobb híjján együtt élnek. Ezt is lehet, csak nem olyan kapocs, mint amire általában vágynánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!