Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak bizonyos nők akiknek nehéz a felfogásuk és az hogy nem leszek a haverod, válassz köztem és a rossz kapcsolat között nem világos? De mért?
Figyelt kérdés
Rámakaszkodik és amikor közlöm, hogy válasszon mert se a lelki szemetese se haverja nem leszek közli, hogy akkor a rossz kapcsolat. Oké, nade akkor minek hiteget???2012. szept. 16. 03:34
11/12 A kérdező kommentje:
a vicc az, h 4x megmondtam neki, össze is vesztünk csunyán-bután...
akkor mindig megmondja, h soha többet ne írj aztán utána ő írkál :D
most utoljára azt mondta döntött és a pasikája...meg hogy reméli jól döntött, mondom ez már a Te dolgod...csak akkor a f.asznak kellett szórakozni...egész héten küldte az sms-eket ha kell ha nem...
2012. szept. 16. 10:30
12/12 A kérdező kommentje:
9. !!!
az utolsó szóban van a pont..."élősködni", hátt ilyen nő ki a bánatnak kell?
Gyerek már menekül tőle, kb enni meg aludni jár haza lassan de ez nem veszi, nem akarja észre venni...na meg lehet nem tetszett neki, h mondtam, h mellettem dolgoznia kéne, nem lenne olyan, h otthon van...
de ez ízlés kérdése, ha vki elakarja tartani ám tegye
2012. szept. 16. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!