Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a szüleitekkel kapcsolatban szégyelnétek bizonyos dolgokat, és ezt nem nagyon akarnátok, hogy a barátnőtök megtudja? Létezhet úgy egy kapcsolat, hogy nem mutatod be őket egymásnak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 01:42
2/5 anonim válasza:
Én sajnos nagyon rosszba vagyok a szüleimmel (nem akarom részletezni miért,idegbetegek,de annyira,hogy kezelik őket..) és a barátom tud mindenről és teljes mértékben megérti :) már 2 éve vagyunk együtt. L/19
3/5 anonim válasza:
előző vagyok, és természetesen sosem mondta,hogy mutassam be a szüleimnek. Azt viszont még nem tudom,hogy ha pár év múlva gyerekem lesz azt hogy oldjuk meg. Mert mégis csak az unokájuk lesz.. :S
4/5 anonim válasza:
persze hogy letezhet. majd az eskuvon megismerik vazzegh! addig mi kozuk hozza???
5/5 anonim válasza:
Van egy-két szokásuk amit szégyenlek mások előtt,plusz a viselkedésük...Viszont olyat nem tennék, hogy nem mutatnám be nekik a párom.Évente pár találkozót ki lehet velük bírni:)
Mond el a párodnak, hogy milyenek és mire számítson majd a találkozónál és kész.Ha ez miatt elhagy,akkor nem is szeret igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!