Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem igazságtalan?...

Csak szerintem igazságtalan? Karácsonyra kaptam egy iskolatáskát már a múlt hónapban (már 5 éve megvolt, elszakadt), tesóm meg most tök jó ruhákat.

Figyelt kérdés

Igazságtalannak érzem. Múlt hónapba kaptam egy iskola táskát,mert a régi elszakadt. Akkor azt mondták ez a karácsonyi ajándékom. Tesóm is kapott egyet csak úgy,mert 2őt érdemes volt elhozni mint egyet.

Ma anya csinált képeket a karácsonyfáról meg az ajándékokról. Mondta h tegyem oda a táskám,mert az az én karácsonyi ajándékom. Olyan rosszul esett h tesóm a fa melett az uj ruháiban pózol,nekem meg a táskámmal kellett mosolyognom. Ha nem lett volna karácsony akkor is kellett volna táska. nem értem én miért nem kaptam vmi apróságot vagy nem tudm. Pedig többször is mondtam a szüleimnek hogy szeretnék egy farmert.nem is lett volna drága csak 1500Ft

2010. dec. 25. 00:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
összesen enyit kaptál?? v tesod is vett?? ha mást is kaptál nem csak ezt akkor ennyi.örülj a többinek.
2010. dec. 25. 00:45
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem szép dolog két gyerek között különbséget tenni.Igazad van a táska,az egy muszály dolog mivel iskolába jársz szükséged van rá.Ez nem karácsonyi ajándék,főleg,hogy a tesód ruhákat kapott.Na jó ez függ attol is,hogy neki meg lehet a ruhái mentek szét,és ez is muszály volt.
2010. dec. 25. 00:47
 3/22 A kérdező kommentje:

Csak ezt kaptam anyuéktól. Tesóm meg a ruhákat. Meg persze múlt hónapba a suli táskát kapott ő is.

Én nem adtam semmit szüleimnek,mert zsebpénzem nincs dolgozni meg nem mehetek,mivel 13 éves vagyok. De már 2 napja takarítom az egész lakást,meg ma egy csomót segítettem mindenkinek. Gondoltam mivel ajándékot nem tudok adni,hasznossá teszem meg. Meg csináltam ilyen kártyákat. Tesómnak azt irtam rá,h "Ez egy 10 alkalmas házimunka bérlet-ha nincs kedved megcsinálni,adj egy kupont és megcsinálom helyetted :)" Meg a szüleimnek is hasonlót adtam.

Én is szerettem volna egy farmert :( ha nincs karácsony akkor kellett volna az isitáska. De mindig ez van. ha kell vmi uj ruha PL ünnepló,akkor ráfogják a húsvéti ajándékra,vagy szüli-névnapra

2010. dec. 25. 00:52
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
Utálom a karácsonyt.Veszekedés, irigység, igazságtalanság, magány, öngyilkosság, bánat, részegség, mű-szeretet.Csak ennyi maradt.
2010. dec. 25. 00:53
 5/22 A kérdező kommentje:
Hááát,igazából nem volt kimondottan szüksége az uj ruhákra,csak ugy kapta. Még kölcsön kérni se tudom egyiket se,mert nem egy méret vagyunk
2010. dec. 25. 00:54
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom hogy így jártál és szomorú hogy a szülők észre se veszik mennyire megbántják ezzel a gyereket hogy az egyik kap ajándékot a másik meg csak egy használati tárgyat, jó hogy nem már fogkrémet és még jopofizzon is hozzá.
2010. dec. 25. 01:07
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Gondolj arra, hogy januárban megfogod kapni azt a farmert! Puszi és ne szomorkodj!
2010. dec. 25. 01:19
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
mért nem mondod ezt anyukádéknak? én a helyedben már rég megmondtam volna hogy ez nagyon igazságtalan, mert mi úgysem tudunk rajtad segíteni. csak ha megbeszélitek.
2010. dec. 25. 01:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Diák koromban mi sem álltunk túl jól anyagilag, és mi is táskát, körzőt, számológépet, tolltartót kaptunk karácsonyra..:D De mi mindketten ugyanazt, csak annyi különbözött, hogy egyes dolgokat magunk választhattunk ízlésünk szerint. Ezt csak azért említem meg, mert valaki azt írta az elején, hogy a táska nem ajándék, mert használati tárgy.. Ja, így van ez a turmixgéppel, mosogatógéppel, késkészlettel is:)

De én is nagyon igazságtalannak tartom, hogy így jártál, esetleg szóba hozhatnád a szüleiddel, mert lehet, hogy nincsenek tudatában vagy elfelejtették, hogy olyan táskát a tesód is kapott.

2010. dec. 25. 01:33
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem az az igazságtalanság, hogy iskolatáskát kaptál, mert talán tényleg nem jól álltok anyagilag. Az az igazságtalan, hogy iskolatáskát a tesód is kapott, és most ő mégis kapott ezen felül ajándékot. Meg az is gond, hogy ezt egy hónapja kaptad, ha nekem gyerekem lenne, valamivel azért karácsony este is kedveskednék neki.
2010. dec. 25. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!