Csak szerintem igazságtalan? Karácsonyra kaptam egy iskolatáskát már a múlt hónapban (már 5 éve megvolt, elszakadt), tesóm meg most tök jó ruhákat.
Igazságtalannak érzem. Múlt hónapba kaptam egy iskola táskát,mert a régi elszakadt. Akkor azt mondták ez a karácsonyi ajándékom. Tesóm is kapott egyet csak úgy,mert 2őt érdemes volt elhozni mint egyet.
Ma anya csinált képeket a karácsonyfáról meg az ajándékokról. Mondta h tegyem oda a táskám,mert az az én karácsonyi ajándékom. Olyan rosszul esett h tesóm a fa melett az uj ruháiban pózol,nekem meg a táskámmal kellett mosolyognom. Ha nem lett volna karácsony akkor is kellett volna táska. nem értem én miért nem kaptam vmi apróságot vagy nem tudm. Pedig többször is mondtam a szüleimnek hogy szeretnék egy farmert.nem is lett volna drága csak 1500Ft
Csak ezt kaptam anyuéktól. Tesóm meg a ruhákat. Meg persze múlt hónapba a suli táskát kapott ő is.
Én nem adtam semmit szüleimnek,mert zsebpénzem nincs dolgozni meg nem mehetek,mivel 13 éves vagyok. De már 2 napja takarítom az egész lakást,meg ma egy csomót segítettem mindenkinek. Gondoltam mivel ajándékot nem tudok adni,hasznossá teszem meg. Meg csináltam ilyen kártyákat. Tesómnak azt irtam rá,h "Ez egy 10 alkalmas házimunka bérlet-ha nincs kedved megcsinálni,adj egy kupont és megcsinálom helyetted :)" Meg a szüleimnek is hasonlót adtam.
Én is szerettem volna egy farmert :( ha nincs karácsony akkor kellett volna az isitáska. De mindig ez van. ha kell vmi uj ruha PL ünnepló,akkor ráfogják a húsvéti ajándékra,vagy szüli-névnapra
Diák koromban mi sem álltunk túl jól anyagilag, és mi is táskát, körzőt, számológépet, tolltartót kaptunk karácsonyra..:D De mi mindketten ugyanazt, csak annyi különbözött, hogy egyes dolgokat magunk választhattunk ízlésünk szerint. Ezt csak azért említem meg, mert valaki azt írta az elején, hogy a táska nem ajándék, mert használati tárgy.. Ja, így van ez a turmixgéppel, mosogatógéppel, késkészlettel is:)
De én is nagyon igazságtalannak tartom, hogy így jártál, esetleg szóba hozhatnád a szüleiddel, mert lehet, hogy nincsenek tudatában vagy elfelejtették, hogy olyan táskát a tesód is kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!