Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért múlt el a feltétel...

Miért múlt el a feltétel nélküli szeretet?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már 4 hónapja együtt vagyunk, az elejétől fogva szeretem, és nem érdekelt volna ha mással lelép, mert nekem az szerezett örömöt ha ő boldog.

A mai nap nagyon jól elbeszélgetett, egy régi udvarlójával, és igen rosszul esett ez nekem. Nagyon féltékeny lettem...:S

De kicsit önismeret tartottam, és rájöttem, hogy ez teljesen alaptalan, mert ismerem barátnőmet, és nem csalna meg, továbbá annak a fiúnak semmi esélye nem volt nála se most, se a múltban:)

a kérdésem pontosan az hogy, hogyan lehetne megakadályozni hogy ennyire előjöjjön a féltékenységem legközelebb, és ne "birtokolni" akarjam, hanem szintén szeretni.

(tudom hogy rohadt lelkizős vagyok, én is hányok magamtól XD)

2011. aug. 24. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én több mint egy éve vagyok együtt barátnőmmel, de ha a volt barátjával beszél akkor bennem is kicsapja a biztosítékot, de ha mással az nem. Tartsd magadban mást nem tudsz csinálni.
2011. aug. 24. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Önbizalmat kell magadba öntened mert benned van az az érzés hogy esetleg nem vagy elég jó a barátnődhöz. Úgy érzed nem érsz annyit mint a barátnőd vagy akár a barátnőd exe akivel elbeszélgetett te pedig rögtön elkezdtél arra gondolni hogy esetleg meg e csalna téged. -> Amíg nem bízol magadban addig a barátnődben se fogsz tudni 100 %-ig.
2011. aug. 24. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Te vagy a nyerő: Ez a lényeg a szeretetben, hogy ne legyen birtoklásvágy.

Érthető, ha aggódsz kicsit a másik férfi miatt, mégis nemes érzésekkel vvagy, és maradj is ilyen. Legyen meg a szabadsága a szeretett lénynek. Talán a megszokás, vagy a fiatalos lendület elvesztése sodor téged a hagyományos gondolkodás irányába. Jó, hogy felülvizsgálod az érzelmeidet, és ura vagy önmagadnak. Itt vannak erről szóló párbeszédek, hasonlatok... [link]

2011. aug. 24. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!