Csak szerintem igazságtalan? Karácsonyra kaptam egy iskolatáskát már a múlt hónapban (már 5 éve megvolt, elszakadt), tesóm meg most tök jó ruhákat.
Igazságtalannak érzem. Múlt hónapba kaptam egy iskola táskát,mert a régi elszakadt. Akkor azt mondták ez a karácsonyi ajándékom. Tesóm is kapott egyet csak úgy,mert 2őt érdemes volt elhozni mint egyet.
Ma anya csinált képeket a karácsonyfáról meg az ajándékokról. Mondta h tegyem oda a táskám,mert az az én karácsonyi ajándékom. Olyan rosszul esett h tesóm a fa melett az uj ruháiban pózol,nekem meg a táskámmal kellett mosolyognom. Ha nem lett volna karácsony akkor is kellett volna táska. nem értem én miért nem kaptam vmi apróságot vagy nem tudm. Pedig többször is mondtam a szüleimnek hogy szeretnék egy farmert.nem is lett volna drága csak 1500Ft
ma mikor csináltuk az ebédet viccesen megjegyeztem h jó lett volna ha megkapom karácsonyra azt a farmert amit mondtam nekik. Erre anya mondta h de hisz már kaptam karácsonyi ajándékot,az iskola táskát. Mikor mondtam h de a tesóm is ugyanugy kapott akkor az volt a válasz,h a 2őt sokkal jobban megérte megvenni mintha csak egyet vesznek,meg h tesóm a ruhákat kérte,nekem meg kellett a táska. Nem tehetek róla h a régi elszakadt.
Tesómnak nem volt kimondottan szüksége az új ruhákra,mert van neki bőven,csak szerinte azok már gagyik. Olyan felsőket kapott amit suliba is fel tud venni meg buliba is,meg szoknyát.
Hát ez van. Mondjuk nem tudom mit vagyok meglepve. Mindig ez van. Tavaly szülinapomkor is ez volt. Akkor volt a tesóm ballagása is,és nekem nem volt olyan csinos ruhám amit felvehetek, akkor azt kaptam,és azt mondták ez a szülinapi ajándékom. Azóta se volt az rajtam,meg már ki is nőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!