Csak szerintem igazságtalan? Karácsonyra kaptam egy iskolatáskát már a múlt hónapban (már 5 éve megvolt, elszakadt), tesóm meg most tök jó ruhákat.
Igazságtalannak érzem. Múlt hónapba kaptam egy iskola táskát,mert a régi elszakadt. Akkor azt mondták ez a karácsonyi ajándékom. Tesóm is kapott egyet csak úgy,mert 2őt érdemes volt elhozni mint egyet.
Ma anya csinált képeket a karácsonyfáról meg az ajándékokról. Mondta h tegyem oda a táskám,mert az az én karácsonyi ajándékom. Olyan rosszul esett h tesóm a fa melett az uj ruháiban pózol,nekem meg a táskámmal kellett mosolyognom. Ha nem lett volna karácsony akkor is kellett volna táska. nem értem én miért nem kaptam vmi apróságot vagy nem tudm. Pedig többször is mondtam a szüleimnek hogy szeretnék egy farmert.nem is lett volna drága csak 1500Ft
00:53kor valaki megmondta a tutit XD egyetértek, összegezve kb pontosan ez a karácsony.
szerintem te meg mondd meg a szüleidnek hogy ez téged bánt és magyarázd el nekik azt amit itt nekünk.
Én tavaly egy doboz raffaellot,meg vmi kenceficét kaptam,tesóm meg arany fülbevalót. -.-" Szted?
De én leszarom a karit úgy ahogy van,már kb. 3 éve nem várom.
Nagyon sajnálom, hogy csalódtál, és nem kaptál igazi ajándékot.
Egyébként jó a kapcsolatod a szüleiddel, tesóddal? Én mindenképp megpróbálnám megbeszélni a szülőkkel ezt. Szerintem nagyon fontos az őszinteség, ha valakivel rendezni szeretnéd a problémádat, nemcsak elfedni, akkor mindenképp csak a beszélgetés visz előre. Remélem, Anyukád és Apukád vevők lesznek erre.
Való igaz, a turmixgép, mosogatógép nem tartozik a kötelező dolgok közé, és kedvelt ajándék.. de azt sem szórakozásra használja az ember:)Legalábbis én kerülöm, hogy pl nőknek konyhai felszerelést ajándékozzak, vagy takarító kelléket, még ha a legújabb, legszebb, legkorszerűbb darabról is van szó. Szerintem viszonylag kevés nőnek kedvelt időtöltése a házimunka..
Időközben még egy kérdés jutott eszembe a "tök jó" ruhákról. Miféle ruhák, miért kellettek a tesónak? Buliruhákat kapott, vagy olyat, amiben pl iskolába járhat, mert már kinőtte/elhordta a többit? Mert ha utcára kell, akkor az is kötelező használati tárgy..
Még így is igazságtalan, hogy az egyik többet kap, mint a másik, de lehet, csak az egyik gyerek felruházását tartották halaszthatatlannak..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!