A párom és apósom csak azt eszi meg amt anyósom főz. Nálatok is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Anyóséknál lakunk, így anyósom szokott főzni. Tegnap én főztem mert anyósom vizsgálaton volt és apósom nem evett a főztömből mivel nem tettem a nokedlihez krumplit. Párom úgyszintén meg sem kóstolta. Többször sem fogok főzni az már biztos.2014. nov. 27. 13:44
51/54 anonim válasza:
nálunk pont fordítva van anyósék jobban szeretik ha én főzök és a párom is jobban díjazza.Anyuja gombalevesét nem eszi meg viszont az enyémet igen állítólag jobban ízlik neki.
52/54 anonim válasza:
egy párszor csempéssz anyósod föztjébe egy rakás sót !
Egyhamar kelendő lesz a kajád !
53/54 anonim válasza:
Hát a te kapott-családoddal nem egyszerű az életed. És drága. Mondjuk anyós meghal. Nagyon hamar követi a két pasi, éhenvesznek, mert csak az anyós főztje... Ki tudsz te fizetni ennyi temetést?
54/54 anonim válasza:
Istenem! ez nagyon nagy bunkóság! Azt még megértem h apósod nem evett belőlle,de hogy a párad se ... Tényleg nem értem az ilyen embereket -.- Rég dobnám a csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!