Anyósom felpofozta a gyereket, az én szabályom miatt, és neki áll feljebb?
Nem reagaltad tul, ha nala vannak a gyerekek az o hazaban, akkor szabhatja o a szabalyokat, nalatok nem.
"Nem az ő háza, nem az ő szabályai, ne ő nevelje a gyereket."
Ez teljesen korrekt, es ha ezt igy kozolted vele, serto szavak karomkodas stb nelkul, akkor teljes mertekben igazad van.
Ami a telefonhivast illeti, szo nelkul ki kell nyomni ebben a pillanatban, es a tovabbiakban ignoralni.
anyósod egy k..va és köszönje meg a fia, hogy elvetted tőle
mondjuk ha valamelyik gyerekem megütötte volna anyós, após, anyám, apám akkor többet a közelükbe nem mehettek volna ... ez az egyik, a másik, hogy az én házam, az én váram, ott ne dirigáljon
a harmadik: örülj, hogy megszabadultál a hárpiától
Az anyósod egy idióta!Tagadjon ki!Még örülnék is neki!
Vén hárpia!
Soha többet ne vedd fel neki a telefont, elég, ha nem veszel róla tudomást.
Én biztos megmondtam volna neki,h hála az égnek,h végre kitagad, legalább nem kell többet elviselnem.
Ha te engeded a kanapén evést, akkor nincs joga azt másnak felülbírálni. Továbbá nincs joga a gyerekedet megpofozni. Bár én magam az asztalnál evés híve vagyok, nagyon ritkán én is megengedtem máshol enni, de annak mindig konkrét oka volt. Sajnálom, ami a kicsivel történt, lehet, hogy ő maga már túl is van az egész ügyön.
Anyósod nagy hibát követett el, nemcsak a szokásaitokat hagyta figyelmen kívül, de a testi fenyítéstől sem riadt vissza. Nem tudom, ő megbánta-e, mindenesetre mély nyomot hagyott benne, ha kitagadással fenyeget. Elképzelhető egyébként, hogy csak fenyegetés, de az is, hogy tényleg megteszi. Nem tudom, mennyiben számíthattatok rá egyébként, ettől most elestetek. A gyerekeknek hiányozhat, de az csak később fog kiderülni. Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!