Anyósom felpofozta a gyereket, az én szabályom miatt, és neki áll feljebb?
Soha tobbe nem engednem be es megkockaztatom, hogy hatalmas pofonnal inditottam volna utjara!
Lehet eleve baja volt veled azert mert "elvetted a fiat"
Elobb utobb kibukott volna ez
1. A Te házadban a Te szabályaid az irányadóak. Hogy jön akárki is ahhoz, hogy a Te házadban, vendégként (!) semmibe vegye a Te szabályaidat?
2. A Te gyermekedet Neked kell megnevelned. Hogy jön ahhoz bárki is, hogy megüsse a MÁS gyerekét? Ennyi erővel én is lekeverhetnék neki egy taslit, csak úgy nevelő célzattal.
3. Hogy lehet valaki olyan aljas, hogy lek**vázza a fia feleségét?
Kimondottan kulturáltan és visszafogottan kezelted a helyzetet, szerintem az átlagember, ha a gyerekét felpofozzák a saját házában, nem viselkedik ennyire finomkodóan (nagy büdös tasli a vénlánynak, de úgy, hogy az ajtó felé essen, onnan már csak egy mozdulat kilökni az utcára).
Kapcsolatot beszüntetni, anyós pénzelését beszüntetni (nincs talán gyereked, akire azt a pénzt költenéd? Na ugye, hogy van...), családként szépen, nyugodtan élni, gyerekeket felnevelni.
max ott rontottad el, hogy hagytad beleszólni, és úgy képzelte o dirigál
igazából téged akart megütni. csak nem mert
mondd meg neki erre nincs mentség, hogy megüti a gyereked
az meg hogy még ő van megsértve, nonszensz
ha jövőben valamikor beengeded még az életedbe, határozottan add tudtára, hogy nem tűröd hogy beleszóljon a gyerekeid nevelésébe. és nem csak otthon hanem bárhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!