Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom felpofozta a gyereket,...

Anyósom felpofozta a gyereket, az én szabályom miatt, és neki áll feljebb?

Figyelt kérdés
Előre kivédve a támadásokat leszögezném, hogy nem vagyok az az idegbajos anyatigris, aki hermetikusan elzárja a gyerekét minden külső behatás elől és marha lojális nevelési módszerekkel él. Vannak szabályok, amiket be kell tartani. Tudom, hogy a gyerekek elesnek, lesérülnek, összetörik magukat, verekszenek(két fiú), landolt már plüssállat a mosogatógépben és találtam már meg a férjem cipőjét a fürdőszobaszekrényben, szedtem már ki üvegszilánkot vérző sebből. Edzett vagyok és szerintem laza is. Nem kelek ki magamból, nem ordítok, szépen magyarázok, be is válik a 3 és 5 éves gyerekeimnél, de az anyósomnál nem. Mindig beleszólt a nevelésbe, altatásba, etetésbe, meghallgattam, ez által megvolt a lelki békéje én meg csináltam mindent úgy, ahogy az előtt. Hétvégén volt a férjem születésnapja, anyósom feljött és nálunk aludt. Mindig asztalnál eszünk, kivéve hétvégén, amikor megy az a sok mese reggel,akkor a gyerekek reggelizhetnek a kanapén. Anyósom ez meglátta és kikelt magából, hogy milyen dolog ez, azonnal üljenek asztalhoz a gyerekek. Mondtam, hogy nem kell asztalhoz ülni, most hétvége van, így lehet a kanapén reggelizni. Az ő fia gyerekei nem lesznek kanapénzabáló olcsójánosok(?) és kikapcsolta a tévét. Erre a 3 évesem elkezdet torkaszakadtából ordítani, mire anyósom úgy pofonvágta, hogy még nekem is fájt. Konkrétan elterült a gyerek a kanapén. Tudom, hogy nem lesz baja attól a pofontól(fél órára már nevetve szaladgált) de valahogy ezen marhára felidegesítettem magam. Nem az ő háza, nem az ő szabályai, ne ő nevelje a gyereket. Férjem is velem ért egyet, leteremtette az anyját, aki megsértődve összepakolt és kihagyta a fia szülinapját. Nem is érdekelt, ha hülye hát hülye viszont ma kaptam tőle egy telefonhívást, hogy kitagad minket, mert én egy k...va vagyok és elvettem tőle a fiát. Vélemények?

2014. nov. 14. 14:34
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Mi nem függtünk tőle egyáltalán, mi küldtünk neki pénzt télen, hogy tüzifát tudjon venni.(cserépkályhával fűt) Köszönöm a válaszaitokat.
2014. nov. 14. 14:50
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Soha tobbe nem engednem be es megkockaztatom, hogy hatalmas pofonnal inditottam volna utjara!

Lehet eleve baja volt veled azert mert "elvetted a fiat"

Elobb utobb kibukott volna ez

2014. nov. 14. 14:51
 13/43 A kérdező kommentje:
Ja persze volt az elejétől fogva, de őszintén pont lesz...am. :D Nem idegesítettem fel magam rajta. Elegánsabban már bosszultam meg egy gonosz tettét(ricinus olaj a salátájába, sose derült ki), de mindig is része volt az ünnepi hangulatnak, hogy sose ízlik neki semmi. Én megszoktam és elfogadtam így, meg azért nem ütöttem volna meg, mégiscsak a férjem anyja, azért meg nem verek meg valakit mert hülye. Viszont akkor ezek szerint jogosan akadtam ki. Köszönöm a válaszokat. :)
2014. nov. 14. 14:58
 14/43 anonim ***** válasza:
94%
Humorodnal vagy Te is! Ricinus olaj... jo fej csaj lehetsz :D
2014. nov. 14. 15:00
 15/43 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki arra hagyja a javait akire akarja, szíve joga. Én felhívnám és ha meghallgat elmondanám a véleményem, kikérném a hangnemet senki nem kázhat le mást, a fia gyerekének az anyját pláne nem. Gyereket nem azért szülünk, hogy élete végéig a tulajdonunk legyen. Elmondhatja a véleményét, de nem ütheti meg a gyerekemet. Kitagadhat, de azzal egyetemben semmit se várjon ez az ő döntése és ti tiszteletben tartjátok ezt. Ha még mindig meghallgat akkor lehetne beszélgetni a hogyan továbbról. arra nem tudok tanácsot adni, hogy én ebben a szituban előre szólnék a férjemnek, vagy a telefonálás után. De elmondanám.
2014. nov. 14. 15:00
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nektek volt igazatok, anyós, ha nem tetszik neki valami, legközelebb ne tolja oda az arcát, oszt ennyi.
2014. nov. 14. 15:04
 17/43 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
És bár gondolom, hogy ez nektek tök mindegy, de még az az öröme sem lesz meg, hogy kitagadjon, ahhoz ennél sokkal nagyobb dolgok kellenének.
2014. nov. 14. 15:06
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

1. A Te házadban a Te szabályaid az irányadóak. Hogy jön akárki is ahhoz, hogy a Te házadban, vendégként (!) semmibe vegye a Te szabályaidat?

2. A Te gyermekedet Neked kell megnevelned. Hogy jön ahhoz bárki is, hogy megüsse a MÁS gyerekét? Ennyi erővel én is lekeverhetnék neki egy taslit, csak úgy nevelő célzattal.

3. Hogy lehet valaki olyan aljas, hogy lek**vázza a fia feleségét?

Kimondottan kulturáltan és visszafogottan kezelted a helyzetet, szerintem az átlagember, ha a gyerekét felpofozzák a saját házában, nem viselkedik ennyire finomkodóan (nagy büdös tasli a vénlánynak, de úgy, hogy az ajtó felé essen, onnan már csak egy mozdulat kilökni az utcára).

Kapcsolatot beszüntetni, anyós pénzelését beszüntetni (nincs talán gyereked, akire azt a pénzt költenéd? Na ugye, hogy van...), családként szépen, nyugodtan élni, gyerekeket felnevelni.

2014. nov. 14. 15:06
 19/43 anonim ***** válasza:
92%
Nem semmi, micsoda emberek vannak. Odamegy a házadba, felülbírálja azt, amit megengedtél a gyerekednek, majd felpofozza a kicsit, mert csalódott.. Teljes mértékben igazad van, továbbra is csak elegánsan kezeld a problémát, ne ereszkedj le a szintjére. Döbbenet, mennyire el tudja homályosítani egy nő agyát az irányítani/birtokolni akarás. Remélem egy életre megszabadultál tőle.
2014. nov. 14. 15:08
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

max ott rontottad el, hogy hagytad beleszólni, és úgy képzelte o dirigál

igazából téged akart megütni. csak nem mert

mondd meg neki erre nincs mentség, hogy megüti a gyereked

az meg hogy még ő van megsértve, nonszensz

ha jövőben valamikor beengeded még az életedbe, határozottan add tudtára, hogy nem tűröd hogy beleszóljon a gyerekeid nevelésébe. és nem csak otthon hanem bárhol

2014. nov. 14. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!