Hogy lehet anyám ennyire lusta? És még neki áll feljebb?
Képtelen bevásárolni, főzni meg pláne nem akar. Tőle aztán ehetnénk 1 hétig hidegkaját is. Bevásárolni én vásárolok be mindig, nem is tudom, mikor járt bolt közelében. De a kedvencem: nem ad elég pénzt bevásárolni, rendkívül zsugori. Nem írat fel normális bevásárlólistát, mindig 1-2 dolgot írat csak fel, ami épp eszébe jut, hogy kéne, aztán vagy hogy napi 4x le kell mennem a boltba, mert úgy szedegeti össze, mik kellenek. Soha egyszer meg nem köszönte, hogy én végzem el a munkát helyette, mert ez már nem besegítés. A házimunka iránt is rendkívül hanyag, őt nem zavarja, ha 1 hétig nincs se sampon, se tusfürdő, de ne vegyünk, mert nincs rá pénz (pedig van). Arra bezzeg van pénz, hogy az anyjához kocsikázgasson. Lehet, hogy dolgozik, de attól függetlenül úgy gondolom, nem kellene ennyire félvállról vennie a házimunkát. Mert az más, hogy besegítek, és megint más, hogy én csinálom meg sokszor helyette.
És a legrosszabb, amitől egyidejűleg másznék falra, és függetlenül attól, hogy az anyám, néha megfordul a fejemben, hogy elküldjem a büdös p*csába: Lemegyek a boltba, és véletlenül valamit elfelejtek hozni. Na akkor hisztizik, hogy lehetek ennyire hülye, hogy elfelejtem, mikor úgyis visszamennék érte, és 2 perc alatt megvenném. Neki nem mindegy? A kisujját nem mozgatja, hogy kaja legyen itthon, akkor meg nem feleslegesen hisztizik?
De a kedvencem, mikor kijelenti, hogy szó szerint haszonnak tart el engem itthon. Na, majd ha elköltözöm, kíváncsi leszek, hogy fogja bírni, hogy neki kell a házimunkát megcsinálnia, mert szégyen, hogy anya létére ennyire nemtörődöm, hisztérikus nő.
18/F (igen..fiú..)
Én a helyedben összeállnék apáddal, vagyis kérnék tőle kosztpénzt, amit te persze nem basznál el másra. magamnak csinálnék jó kis kajákat hogy egy kicsit szadizzam, ha már ez sem segít, akkor meg költözz el...sírva fog egy hónap múlva vissza könyörögni :)) na ekkor jön el az elégtétel ideje!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!