Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom felpofozta a gyereket,...

Anyósom felpofozta a gyereket, az én szabályom miatt, és neki áll feljebb?

Figyelt kérdés
Előre kivédve a támadásokat leszögezném, hogy nem vagyok az az idegbajos anyatigris, aki hermetikusan elzárja a gyerekét minden külső behatás elől és marha lojális nevelési módszerekkel él. Vannak szabályok, amiket be kell tartani. Tudom, hogy a gyerekek elesnek, lesérülnek, összetörik magukat, verekszenek(két fiú), landolt már plüssállat a mosogatógépben és találtam már meg a férjem cipőjét a fürdőszobaszekrényben, szedtem már ki üvegszilánkot vérző sebből. Edzett vagyok és szerintem laza is. Nem kelek ki magamból, nem ordítok, szépen magyarázok, be is válik a 3 és 5 éves gyerekeimnél, de az anyósomnál nem. Mindig beleszólt a nevelésbe, altatásba, etetésbe, meghallgattam, ez által megvolt a lelki békéje én meg csináltam mindent úgy, ahogy az előtt. Hétvégén volt a férjem születésnapja, anyósom feljött és nálunk aludt. Mindig asztalnál eszünk, kivéve hétvégén, amikor megy az a sok mese reggel,akkor a gyerekek reggelizhetnek a kanapén. Anyósom ez meglátta és kikelt magából, hogy milyen dolog ez, azonnal üljenek asztalhoz a gyerekek. Mondtam, hogy nem kell asztalhoz ülni, most hétvége van, így lehet a kanapén reggelizni. Az ő fia gyerekei nem lesznek kanapénzabáló olcsójánosok(?) és kikapcsolta a tévét. Erre a 3 évesem elkezdet torkaszakadtából ordítani, mire anyósom úgy pofonvágta, hogy még nekem is fájt. Konkrétan elterült a gyerek a kanapén. Tudom, hogy nem lesz baja attól a pofontól(fél órára már nevetve szaladgált) de valahogy ezen marhára felidegesítettem magam. Nem az ő háza, nem az ő szabályai, ne ő nevelje a gyereket. Férjem is velem ért egyet, leteremtette az anyját, aki megsértődve összepakolt és kihagyta a fia szülinapját. Nem is érdekelt, ha hülye hát hülye viszont ma kaptam tőle egy telefonhívást, hogy kitagad minket, mert én egy k...va vagyok és elvettem tőle a fiát. Vélemények?

2014. nov. 14. 14:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
68%
Anyósod retardált
2020. jún. 23. 00:04
 42/43 anonim ***** válasza:
Visszakézből az anyós kapta volna tőlem a pofont. Az anyos tanulja meg, hogy nálatok nem ő a főnök és nem dumálhat bele a dolgokba.
2021. ápr. 4. 17:07
 43/43 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek azóta?
2021. ápr. 4. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!