Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom felpofozta a gyereket,...

Anyósom felpofozta a gyereket, az én szabályom miatt, és neki áll feljebb?

Figyelt kérdés
Előre kivédve a támadásokat leszögezném, hogy nem vagyok az az idegbajos anyatigris, aki hermetikusan elzárja a gyerekét minden külső behatás elől és marha lojális nevelési módszerekkel él. Vannak szabályok, amiket be kell tartani. Tudom, hogy a gyerekek elesnek, lesérülnek, összetörik magukat, verekszenek(két fiú), landolt már plüssállat a mosogatógépben és találtam már meg a férjem cipőjét a fürdőszobaszekrényben, szedtem már ki üvegszilánkot vérző sebből. Edzett vagyok és szerintem laza is. Nem kelek ki magamból, nem ordítok, szépen magyarázok, be is válik a 3 és 5 éves gyerekeimnél, de az anyósomnál nem. Mindig beleszólt a nevelésbe, altatásba, etetésbe, meghallgattam, ez által megvolt a lelki békéje én meg csináltam mindent úgy, ahogy az előtt. Hétvégén volt a férjem születésnapja, anyósom feljött és nálunk aludt. Mindig asztalnál eszünk, kivéve hétvégén, amikor megy az a sok mese reggel,akkor a gyerekek reggelizhetnek a kanapén. Anyósom ez meglátta és kikelt magából, hogy milyen dolog ez, azonnal üljenek asztalhoz a gyerekek. Mondtam, hogy nem kell asztalhoz ülni, most hétvége van, így lehet a kanapén reggelizni. Az ő fia gyerekei nem lesznek kanapénzabáló olcsójánosok(?) és kikapcsolta a tévét. Erre a 3 évesem elkezdet torkaszakadtából ordítani, mire anyósom úgy pofonvágta, hogy még nekem is fájt. Konkrétan elterült a gyerek a kanapén. Tudom, hogy nem lesz baja attól a pofontól(fél órára már nevetve szaladgált) de valahogy ezen marhára felidegesítettem magam. Nem az ő háza, nem az ő szabályai, ne ő nevelje a gyereket. Férjem is velem ért egyet, leteremtette az anyját, aki megsértődve összepakolt és kihagyta a fia szülinapját. Nem is érdekelt, ha hülye hát hülye viszont ma kaptam tőle egy telefonhívást, hogy kitagad minket, mert én egy k...va vagyok és elvettem tőle a fiát. Vélemények?

2014. nov. 14. 14:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Ritka primitív anyóst fogtál ki sajnos. Ha "kitagad", annál jobb, semmi szükség egy ilyen nagymamára. Hihetetlen, mit meg nem mernek tenni emberek.
2014. nov. 14. 18:09
 32/43 anonim ***** válasza:
5%

Abszolút egyetértek veled.

Egy dologban nem: egy hároméves és egy ötéves gyereknek nem a tévé előtt kéne ülniük....

2014. nov. 14. 20:11
 33/43 anonim ***** válasza:
98%

ma 20:11

Semmi bajuk nem lesz ha hétvégén délelőtt nézhetnek mesét. Mi is néztünk, mégis ember lett beőlőlünk. Felnőttként is filmezünk, kell egy kis kikapcs a gyerekeknek is.

2014. nov. 14. 20:42
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

32: Attól, hogy időnként nézik a tévét (ráadásul hétvégén, tehát nem is hétköznap este 10-kor amikor másnap ovi), nem lesz semmi bajuk.

Kérdező: a ti házatokban a ti szabályaitok szerint mennek a dolgok, akinek ez nem tetszik, annak nem kell odamenni.

Hagyd anyóst, ne is keressétek.

Nálunk amúgy pont fordítva van, én nem engedek valamit, erre a gyerek előtt apukám leteremt, hogy de miéééééért??? (Na vajon miért nem eheti meg azonnal a kindertojást a gyerek pont vacsora előtt???? Érdekes, a gyerek megérti amikor mondom, hogy vacsora után lehet, felfogja és tud türelmesen várni, de apám nem..ha rajta múlna, 24 órában nézné a mesecsatornát csokit zabálva) És az a vicces, hogy olyan dolgokat enged meg, amit az én gyerekkoromban nem lehetett.

2014. nov. 14. 21:36
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
én még mondtam is neki, hogy hála istennek, köszönjük a további békés éveket. Én azt mondtam volna neki, hogy anyuka, mi tagadjuk ki magát. És utána tettem volna le a telefont. Vén szipirtyó.
2014. nov. 14. 23:14
 36/43 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom mindenkinek a valaszokat :)
2014. nov. 14. 23:40
 37/43 anonim ***** válasza:
92%

Innentől kezdve nem látná a gyerekeimet az életben soha. Se engem.

Nálam nem lett volna ideje összepakolni és sértődötten elhúzni. Mert mire észbe kap, már rég kib*sztam volna a cuccaival együtt.

2014. nov. 15. 07:14
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor és ott dobtam volna ki a drága anyóst. Soha nem engedném meg hogy bárki kezet emeljen a gyerekeimre. A helyedben meggondolnám hogy mégegyszer a gyerekek közelébe engedjem e az anyósomat. Szégyellheti magát.
2014. nov. 15. 19:04
 39/43 anonim ***** válasza:
72%

Ha nekem lennének gyerekeim nem nevelném ilyen szigorúan őket.

Mindenki ott eszik,ahol akar.

Csak meg kell tanítani nekik,hogy tálcát használjanak,ne legyen morzsa,ilyesmik.

De ha van is?Kit érdekel?Gyerekek.....

Nem tudom mire jók ezek az erős szabályok.

Anyósod meg nagyon maradi lehet.

Gyanítom nincs senkije és még a fia is "elhagyta"

Nem tudta feldogozni,hogy az élet változik,ő már nem feleség és anya,hanem nagyi.

2014. nov. 28. 05:51
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
Szigorú szabály az, hogy a gyerek asztalnál egyen? O.O Jó, akkor lakjon mindenki egy kuplerájban ezek szerint...
2017. febr. 1. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!