Anyósom felpofozta a gyereket, az én szabályom miatt, és neki áll feljebb?
Abszolút egyetértek veled.
Egy dologban nem: egy hároméves és egy ötéves gyereknek nem a tévé előtt kéne ülniük....
ma 20:11
Semmi bajuk nem lesz ha hétvégén délelőtt nézhetnek mesét. Mi is néztünk, mégis ember lett beőlőlünk. Felnőttként is filmezünk, kell egy kis kikapcs a gyerekeknek is.
32: Attól, hogy időnként nézik a tévét (ráadásul hétvégén, tehát nem is hétköznap este 10-kor amikor másnap ovi), nem lesz semmi bajuk.
Kérdező: a ti házatokban a ti szabályaitok szerint mennek a dolgok, akinek ez nem tetszik, annak nem kell odamenni.
Hagyd anyóst, ne is keressétek.
Nálunk amúgy pont fordítva van, én nem engedek valamit, erre a gyerek előtt apukám leteremt, hogy de miéééééért??? (Na vajon miért nem eheti meg azonnal a kindertojást a gyerek pont vacsora előtt???? Érdekes, a gyerek megérti amikor mondom, hogy vacsora után lehet, felfogja és tud türelmesen várni, de apám nem..ha rajta múlna, 24 órában nézné a mesecsatornát csokit zabálva) És az a vicces, hogy olyan dolgokat enged meg, amit az én gyerekkoromban nem lehetett.
Innentől kezdve nem látná a gyerekeimet az életben soha. Se engem.
Nálam nem lett volna ideje összepakolni és sértődötten elhúzni. Mert mire észbe kap, már rég kib*sztam volna a cuccaival együtt.
Ha nekem lennének gyerekeim nem nevelném ilyen szigorúan őket.
Mindenki ott eszik,ahol akar.
Csak meg kell tanítani nekik,hogy tálcát használjanak,ne legyen morzsa,ilyesmik.
De ha van is?Kit érdekel?Gyerekek.....
Nem tudom mire jók ezek az erős szabályok.
Anyósod meg nagyon maradi lehet.
Gyanítom nincs senkije és még a fia is "elhagyta"
Nem tudta feldogozni,hogy az élet változik,ő már nem feleség és anya,hanem nagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!