Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha utálom az anyósom?

Mit tegyek, ha utálom az anyósom?

Figyelt kérdés
Van egy férjem már 7éve együtt vagyunk,van egy fiúnk fél éves..és most 11hetes terhes vagyok. Egyszerűen utálom anyósom..amikor még nem voltunk összeházasodva az volt a cél hogy szétválasszon (albérletben éltünk,párom hetelt,azt állította hogy hozzám KILENC pasi jár..stb.) azt mondta ne jöjjön a második baba amíg nincs saját házunk,anyuméknál lakunk itt van bőven hely 5szobás emeletes házban.. fiamnál nem volt tejem bármit tettem,megkaptam hogy ő két évig szoptatott soha nem volt beteg a férjem(fiamnak sincs baja,mégis ezerszer a fejemhez vágta)nagyon fájt lelkileg,mert én is a legjobbat akarom a fiamnak és akartam szoptatni mindent megtettem érte. A legújabb hogy párom hétvégén menjen vele erdélybe.. nem kérdezte meg rá e ér.. muszáj.. a drága fia meg el se magyarázza neki mi van ha nem ér rá? Csak hétvégén segit a gyereknél..most hétvégén sem fog..elegem van és a párommal veszekszünk emiatt..mit tegyek?egy csepp hála és tisztelet sincs bennem már felé.egyszerüen utálom.
2014. nov. 20. 06:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

" Mit tegyek, ha utálom az anyósom? "

-sok millióan vannak így,

kerüld el a boszorkát,azt jónapot

2014. nov. 20. 07:19
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Helyedbe feladnam a lecket a pasasnak vagy költözés vagy válás és kész szakadjon el az anyukájától a kedves urad.

Egy hét gondolkodasi ido ha nem tud dönteni akkor válás.

Ezt tenném én

2014. nov. 20. 07:21
 3/13 anonim ***** válasza:
43%

" A legújabb hogy párom hétvégén menjen vele erdélybe.."

Ferjed normalis, vagy egy retardalt? Nem tudja megmondani az anyjanak hogy nem megy es kesz?

Szakits meg minden kapcsolatot az anyosoddal. Gyerekeket se engedd hozza. Ha nem ertik, mondd el ezt amit ide irtal.

2014. nov. 20. 07:31
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
De miért baj, ha elkíséri Erdélybe? Ez még nem bűn. Ha zavar, menj velük.
2014. nov. 20. 08:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Terhesen,fél éves gyerekkel nem megyek.. nem hiányzik a 12órás út ,se nekem, sem a gyereknek. Mint már írtam,azért zavar,mert nem kérdezte meg rá ér e hanem muszáj mennie.. és egész héten dolgozik a férjem..alig van velünk esténként van csak itthon.. hétvégente szokott segíteni a fiunkat olyankor "átveszi"..eteti,pelusozza,játszik vele,meg ilyenkor szoktunk kikapcsolódni..elmenni csavarogni,étterembe stb. Így ez az egész kimarad..
2014. nov. 20. 09:11
 6/13 A kérdező kommentje:
A többi hozzászólást is köszönöm, de nem válnék el semmi áron,nagyon szeretjük egymást és szép kis család a miénk...csak az a fránya anyós... az első válasz tetszik a legjobban... elkerülöm messziről.
2014. nov. 20. 09:14
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

Nem lehet, hogy egy kicsit túl dramatizálod? Ha azért tudtok közös programot csinálni, mert az anyós vigyáz a gyerekre, akkor nem annyira utálni való. Az erdélyi út kicsit furcsa nekem is, mi meg szoktuk beszélni előre...

Próbálj meg a helyzettel együtt élni, és a férjed meg csökkenthetné anyuka pátyolgatását.

2014. nov. 20. 09:53
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Férjednek is illene már leszakadni a ciciről, és kereken vázolni, hogy nem, nem megy vele Erdélybe, mert nem ér rá, vagy más dolga lesz, kész.
2014. nov. 20. 09:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor biztos félreérthetően ìrtam...nem anyós vigyáz hétvégente a fianra..hanem a férjem.. és hármasban csavargunk.. csak nekem azért könnyebb mert nem kell mindenre figyelnem...
2014. nov. 20. 10:19
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Mind a ketten utáljátok egymást. Te nem vagy neki szimpatikus, és te sem kedveled őt, ennyi. Kerüljétek el egymást, ez a legegyszerűbb. Csak a legszükségesebbet legyél vele együtt, a többit intézze a férjed.

Hogy a férjed elmegy-e vele Erdélybe, azt ő döntse el, ne várd el, hogy válasszon köztetek. Te a felesége vagy, ő meg az anyja. Két különböző családtag, egyik sem helyettesíti a másikat.

Gyereket majd a férjed viszi át hozzá unokázni, te otthon maradsz.

2014. nov. 20. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!