Utálom a jövendőbeli majdnem-anyósom, mégis ajándékot vesz?!
kicsit gyerekesen reagálod le a dolgokat,bár nem tudom,áhny éves vagy. A barátodnak nemhiszem,hogy azt hazudta volna,hogy szeret téged,ha alapból ilyen csipkelődő,szókimondó stílusa van.Másrészről,már a második sornál láttam,hogy lehet,hogy nem is kötekedésnek szánja a kérdéseket,cska te annak veszed. nyilván,ha meg nem venne ajándékot neked,akkor az lenne a bajod és amiatt kárognál itt..
Ha a leendő anyósod,akkor a leendő cslaádtagod is lesz,úgyhogy jobb ha megszokod. "Mit tegyek mégis??" Miért,miylen opciók vannak? odaadja az ajándékot,és te a fejéhez vágod,vagy felgyújtod?
megköszönöd szépen,odaadod te is a te ajándékodat,és boldog karácsonyt kivánsz.
Kedves előző!
Nyilván nem lenne gondom, max. megoldódna tőle egy, ha kihagyna a karácsonyi ajándékozásból. Nem tudom, ha neked ilyeneket mondanának, mennyi idő után telne be a pohár, vagy hogyan is esne, ha olyanokat mondana pl. az otthonodra is, hogy egy szeméttelep (amit még nem látott...nem is fog), mindössze azért, mert nincs időm mindennap nagytakarítást végezni, mint ő, hanem csak a legfontosabb dolgokat megcsinálni.
A mégis mit kellene tennem kérdést jobb lenne, ha úgy fognád föl, hogy te például mit tennél az ilyen helyzetben, hogyan reagálnál, mit mondanál neki. Nem hittem volna, hogy egy ilyen egyszerű mondatot kell majd egyszer magyarról magyarra fordítani.:)
Arra nem gondoltál, hogy féltékeny rád? Gondolkodj az ő fejével, "elvennéd a fiát" tőle, ezt nem tudja megemészteni.
Idő kell neki, talán sikerül feldolgoznia, és jobban ki lehet vele majd jönni.
Vagy egyszerűen rossz a természete, ezen pedig semmivel nem lehet változtatni, csak elviselni kell megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!