Utálom a jövendőbeli majdnem-anyósom, mégis ajándékot vesz?!
A mégis mit kellene tennem kérdést jobb lenne, ha úgy fognád föl, hogy te például mit tennél az ilyen helyzetben, hogyan reagálnál, mit mondanál neki. Nem hittem volna, hogy egy ilyen egyszerű mondatot kell majd egyszer magyarról magyarra fordítani.:)
Én meg nem hittem volna,hogy valakinek komolyan el kell magyarázni,aki elmult 3 éves,hogy mit kell mondani ,ha ajándékot kap valakitől:D
"Kedves előző!
Nyilván nem lenne gondom, max. megoldódna tőle egy, ha kihagyna a karácsonyi ajándékozásból. Nem tudom, ha neked ilyeneket mondanának, mennyi idő után telne be a pohár, vagy hogyan is esne, ha olyanokat mondana pl. az otthonodra is, hogy egy szeméttelep (amit még nem látott...nem is fog), mindössze azért, mert nincs időm mindennap nagytakarítást végezni, mint ő, hanem csak a legfontosabb dolgokat megcsinálni.
A mégis mit kellene tennem kérdést jobb lenne, ha úgy fognád föl, hogy te például mit tennél az ilyen helyzetben, hogyan reagálnál, mit mondanál neki. Nem hittem volna, hogy egy ilyen egyszerű mondatot kell majd egyszer magyarról magyarra fordítani.:)"
Én nem akadnék fent ezen. Most betegeskedem, páromnak nincs kedve rendet tartani, anyuék jöttek el rendbe rakni a lakást. Apám meg is jegyezte, mi minden volt ugyanolyan rumlisan, mint mikor utoljára ott járt. Sem én, sem a párom nem voltunk ezen fennakadva. Most minek? Igaza van, kupi van, anyám munka mellett is tud rendet tartani. Máskor én is nagyjából, de hetek óta rosszul vagyok.
Ha az én asztalomon hagynád a három (vagy mennyi) morzsádat, én 3 órán keresztül ordítanék veled.Nem vendég vagy, pucolj magad után.
A más szemében szálkát esete forog fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!