Karácsonyi bemutatkozó látogatásra mekkora ajándékot vigyek?
Figyelt kérdés
A barátom karácsonykor akar bemutatni a családjának (1,5 éve vagyunk együtt, mindketten 30 közeliek). Ilyen esetben mindenkinek illik vinni ajándékot, vagy csak azoknak a családtagoknak, akik ott laknak, tehát akik vendégül látnak engem, vagy másoknak is? Elég vmi desszert, ilyesmi?2011. dec. 18. 22:02
1/14 anonim válasza:
szerintem valami saját készítésű sütemény nyerő lehet..
(mézeskalácsot? kis figurákat, celofánba csomagolva, színes szalaggal) és azoknak is, akik egyértelműen ott lesznek, még ha nem is laknak ott.
2/14 anonim válasza:
Szerintem elég azoknak akik ott laknak, a desszert jó ötlet, de valami jó minőségű krémlikőrt is vihettek amiből (ha felbontja a házigazda) mindenki iszik úgy is, tavaly mi mindenkinek házi készítésű baileys-t adtunk és nagy sikere volt, mindenkinek a recept kellett.
3/14 anonim válasza:
Szerintem bőven jó ha a család számára viszel valamit, pl valami italt, édességet házi sütit vagy ilyen nagyon apró dolgokat, olyat amit a család szeret, erről kérdezd ki a barátodat. :P
4/14 anonim válasza:
Pl.:"A ház asszonyának" virágot-, a ház urának egy üveg italt "egy kis karácsonyi köntösbe" csomagolva-,a többieknek-, mindenkinek egy süteményes dobozban mézeskalácsot illene.
5/14 A kérdező kommentje:
Ház ura sajnos nincs. Anyukának karácsonyra virágot nem snassz? Tudom, potenciális anyósjelöltnek szokás, de ilyen ünnepre is mehet?
Sütni nem akartam, de majdnem mindannyian írjátok, látom... :S
2011. dec. 18. 22:40
6/14 anonim válasza:
Én Anyósjelöltnek egy üveg tojáslikört,süteményt és virágot vinnék.
Kinek kéne még ajándék?? Szerintem másnak nem,csak a párodnak.
7/14 A kérdező kommentje:
A nagymama is ott lakik, ugye ő a rangidős. Neki is illik vmit, jól gondolom?
2011. dec. 18. 22:46
8/14 anonim válasza:
Egy pl. Mikulásvirág miért lenne az, nem kell anyósjelöltnek lenni ehhez. A virág szerintem mindig apró figyelmesség.
9/14 anonim válasza:
Ha pl. mézeskalácsot, más házi süteményt viszel, a nagymamának, egyéb rokonnak külön mást nem vennék.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ha valakinek van még hozzáfűznivalója, várom szeretettel :)
2011. dec. 18. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!