Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom és apósom csak azt...

A párom és apósom csak azt eszi meg amt anyósom főz. Nálatok is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Anyóséknál lakunk, így anyósom szokott főzni. Tegnap én főztem mert anyósom vizsgálaton volt és apósom nem evett a főztömből mivel nem tettem a nokedlihez krumplit. Párom úgyszintén meg sem kóstolta. Többször sem fogok főzni az már biztos.
2014. nov. 27. 13:44
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk nem, de anyumnak újra kellett tanulnia főzni az anyósától (apai mamámtól), mert apu nem szerette ahogy az anyai nagymamám és nyilván anyu is főzött.
2014. nov. 27. 13:50
 2/54 Kései Sirató ***** válasza:
95%
HA anyósod meghalna , mindketten éhenhalnának? Remélem, hogy igen, mert megérdemlik. Apósod az egy dolog, de az, hogy a párod nem eszi meg, amit főztél, enyhén szólva is tapintatlanság. Ez volt az első alkalom, amikor te főztél? Miért laktok együtt? A párod nem tudja elképzelni az életet az anyja nélkül? Jól meggondoltad te ezt a kapcsolatot?
2014. nov. 27. 13:51
 3/54 anonim ***** válasza:
93%
Sosem volt ilyen,keptelen lennek egy nagyra nott szaros ovodassal elni aki ennyire paraszt is.Anyuci kicsi fiacskajat csak a mama etetheti meg ? Ez annyira ferfiatlan..nrm ertem egeszseges onertekelesu nok hogy elhetnek ilyen fiukkal ...
2014. nov. 27. 13:52
 4/54 anonim ***** válasza:
96%
Egyetlen ételről van szó? Mert akkor valóban lehet, hogy csak a nokedlit szeretik anyós-módra. (Krumplit a nokedlihez...????) De ha következetesen nem nyúlnak a te főztödhöz, és csak az anyósét eszik, én sem főznék, sőt ha a párom ennyire ragaszkodik anyuka főztjéhez, akkor járjon vissza oda enni, vagy főzzön magának. Én speciel jól főzök, és a párom szereti, de az holtbiztos, hogy senki kedvéért nem tanulnék újra főzni.
2014. nov. 27. 13:53
 5/54 anonim ***** válasza:
96%
Még apósnál tényleg elnézhető, de a saját párod? ez nagyon nagy parasztság volt tőle.. mi lenne ha nem anyucival lakna?
2014. nov. 27. 13:54
 6/54 anonim ***** válasza:
92%
Többször nem fogsz főzni? Kemény csaj vagy, én azonnal eldobnék mindent és fejvesztve menekülnék a közelükből is. Belterjes delirált banda, eszegessék csak akkor anyuci főztjét és éldegéljenek együtt.
2014. nov. 27. 13:54
 7/54 anonim ***** válasza:
95%

Két ekkor bunkó férfit!

Mi az hogy meg sem kóstolják? Ez nagyon udvariatlanság!

Lehet, hogy finom volt attól még, hogy nem ugyanolyan, mint anyucié.

Nem kéne együtt laknotok. Párod meg ne bújjon ennyire anyuci fenekébe.

2014. nov. 27. 13:55
 8/54 anonim ***** válasza:
16%
Hát ha nekem a lecsót tojás nélkül tálalnák, én sem ennék belőle. Amihez szoktunk, attól néha nehéz eltérni.
2014. nov. 27. 13:57
 9/54 A kérdező kommentje:
Párom azt mondta, hogy látszik, hogy szétfőtt a nokedli, ragad és úgy nem szereti. Apósom még a sógornőm főztjét sem eszi meg.
2014. nov. 27. 14:01
 10/54 anonim ***** válasza:
93%
Nagyapám ugyanez volt, kizárólag nagymamám főztjét ette meg, és abból is csak néhány fajtát. Aztán nagymamám meghalt. Papámnak hirtelen be kellett érnie a sokkal silányabb menzai koszttal - és érdekes módon beérte. Még csak nem is fogyott.
2014. nov. 27. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!