Mennétek terhesen rokonlátogatóba úgy, hogy esetleg ti vagy a gyereketek elkap valamit?
Nemsokára szülni fogok, van már egy kisfiam, aki imád homokozni. Anyósomék odavettek magukhoz egy girhes macskát, akinek kismacskái lettek. Beteg mind a három. A férjem is ki van akadva a macskákon, azt mondta a szüleinek, hogy amíg ott vannak, addig mi nem megyünk hozzájuk, elmagyarázta nekik, hogy milyen fertőzéseket hordozhatnak, azt mondták tudják.
Én nagyon félek a toxoplazmózistól, nálunk nem is szűrik ezt rutinszerűen. Mégis én érzem magam bunkónak, mert nem megyünk. Állatorvoshoz sem vitték a macskákat...
Szerintetek?
""van már egy kisfiam, aki imád homokozni"
"nincs homokozó az udvaron"
Akkor? Mi a problémád a homokozással, a macskákkal, ha nincs is homokozó? Hol fog homokozni a fiad, a nappaliban?
"Nem én állapítottam meg, hanem ők, mert mondták az asztmás kisunokájuknak, hogy ne simogassa a cicákat, mert betegek."
Az nem jutott eszedbe, hogy ezt csak azért mondták, hogy az ASZTMÁS gyerkőc ne legyen állatszőr közelében?
Tehát homokozó nincs, a macska nem is beteg, de te azon aggódsz, hogy a beteg macska beleszarik a homokozóba és ettől megbetegszik a fiad is. Fiad van egyáltalán, vagy egyelőre az is csak a fantáziádban létezik, mint a többi dolog..?
Kedves utolsó! Azt írtam homokozni, de ha a virágoskertben van föld, vagy az udvaron a por, akkor azt markolja fel. Nincs lebetonozva az udvar náluk, van fű, gaz, virágoskert, ólak, por, föld. Ne haragudj de ha ezekben turkál, erre nem tudok külön szavakat, csak azt, hogy homokozni.
Az asztmás kisunoka imádja a macskákat, ezért kellenek oda a macskák, nem állatbaráti szeretetből. Én sem értem, mert szerintem nem tesz jót neki az állatszőr.
ma 22:46
Ha már nekem írtál.
Válogasd meg a szavaidat mert nem vagyok a haverod, hogy hülyézzél. Látom intelligenciád semmi, nagyon primitív ember lehetsz ha nem tudsz értelmesen írni. Tudlak sajnálni, hogy ilyen egyszerű ember vagy, hogy csak így tudsz kommunikálni..Hát igen...gondolom anyád is így beszél veled,ezért nem tanultál meg rendesen kommunikálni.
Kérdezőnek:
Amúgy meg ha ennyire félsz, akkor a gyerekeidet soha nem vidd le a játszótérre, mert oda aztán mennek a kóbor macskák.
Akkor itt inkább az a baj, hogy nem neveled a gyerekedet!
Egy normális anyának a normális gyereke nem kezd el az út porában homokozni, és nem mászik bele más virágágyásába sem.
Próbáld ki a bűvös kombinációt: megfogod a gyerek kezét + "nem szabad" kifejezés használata.
Nálunk a c.i.gányok gyerekei játszanak a porban. Képzelem milyen tiszta lehet a gyereked...
Többet ártasz neki TE, mint a girhes macskák.
Én az egész kérdést nem értem, azt írtad:
" A férjem is ki van akadva a macskákon, azt mondta a szüleinek, hogy amíg ott vannak, addig mi nem megyünk hozzájuk"
Ezzel egyetértek, de akkor miért dilemma ez neked? Eldöntött dolog.
Kérdező,látom sokak fejében zűr van.Ne foglalkozz azzal hogy anyós besértődik az ő baja,én most nem kockáztatnék,ha meglesz a tesó és már nagyobacska akkor elmennék.
Magától a toxától nem félek,valószinű átestem már rajta,viszont mikor terhes voltam különössen ügyeltem arra hogy kerüljem a veszélyes helyzeteket.
1,5éves gyerek nem kutya hogy parancsszóra müködjön,teljesen normális hogy homokozni szeretne,ebben nem látok problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!