Mit tennétek, ha már negyedjére vetélnétek el és a
párotok nem engedné, hogy legyen több gyereketek?
Figyelt kérdés
Már van két lányunk, de én szeretnék egy harmadik gyereket is. Párom mindig csak egyet akart, nehezen egyezett abba is bele, hogy legyen még egy. Már negyedjére vetéltem el és a párom azt mondta, hogy ezzel befejeztük. Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen? Szeretnék egy harmadik babát.
Minden orvosi vizsgálat megvolt már a 2. vetélésed után?
2014. ápr. 29. 13:02
2/38 anonim válasza:
Lehet, hogy te szeretnél egy harmadik gyereket, de ő még a másodikat sem akarta tiszta szívből, nemhogy még ezt! ebben a legnehezebb megegyezni, mert nem lehet osztani, szorozni, átlagolni, meg fél gyereket vállalni. Valakinek a háttérbe kell szorítani a vágyait és álmait, és ha őszinte leszek, azt mondom, hogy most neked kell lemondani a gyerekről. Ő már egyszer vállalt egy olyan gyereket, akit nem akart, mért akarod másodszorra is ráerőltetni? Ennyire nem számít neked, hogy ő mit akar? A másik pedig az, hogy hányszor akarsz még elvetélni?
3/38 anonim válasza:
Mivel ez ugyanúgy mindkettőnk életére kihatna, így semmi képpen nem vállalnék gyereket úgy, hogy a párom nem akarja. Még úgy sem , ha nem biztos benne. Csakis akkor, ha egyértelműen tudnám, hogy ő is szeretné.
Gondolom, az is benne van, hogy a férjed félt téged, testileg és lelkileg. A vetélés komoly dolog, nyilván megterhel titeket. Örülj inkább annak, amid van, a férjednek és a két egészséges lányodnak.
4/38 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad!!!
2014. ápr. 29. 13:03
5/38 anonim válasza:
Hát ha a párod mindig is csak egyet akart (azaz a másodikat már csak te erőltetted rá), és a harmadikat is csak te szeretnéd, akkor az az igazság, hogy teljesen megértem a párodat. Nem lehet könnyű neki egy ennyire önző nővel együttélni, és bizonyára az sem kevésbé nehéz ügy, amikor akarata ellenére tesznek szülővé valakit, és varrnak a nyakába így vagy úgy még plusz felelősséget és terheket.
2014. ápr. 29. 13:06
6/38 anonim válasza:
Te szeretnél, de a párod nem. Sőt, már másodikat sem akart. Negyedjére vetéltél el, ez szerintem elég ok arra, hogy hagyd. Nem csak te vagy a világon, hanem a párod, a két gyereked is ott van.
2014. ápr. 29. 13:08
7/38 anonim válasza:
Ha még nem lenne gyerekem, biztosan próbálkoznék akárhány vetélés után is. Ilyen esetben viszont nem hiszem. Főleg úgy, hogy a párod nem is akarja. Van két gyereketek, nem mondhatod, hogy a férjed egyáltalán nem akart gyereket. Kéne egy kis kompromisszum. Te 3-at szeretnél, ő 1-et, és most van kettő. Nem jó így?
Aztán x év múlva lehet, hogy majd szeretne még. Nem kell ezt most erőltetni.
2014. ápr. 29. 13:10
8/38 anonim válasza:
Csoda hogy még a párod el nem hagyott, mert a leírásodból kiderül mennyire csak magadra gondolsz... ja igazából még magadra sem, mert ezzel magadat is tönkreteszed.
2014. ápr. 29. 13:12
9/38 anonim válasza:
Erőszakos, önző nő vagy! Hihetetlen, hogy a párod egyet akart, azért te kiharcoltad a másodikat, és még mindig te hisztizel, hogy ő miért ilyen, hogy nem akar harmadikat? Én a helyedben elsüllyednék szégyenemben!
27L
2014. ápr. 29. 13:13
10/38 anonim válasza:
minden érv amellett szól, h hagyj fel a próbálkozással (ti nem is együtt próbálkoztok a 3. gyerekkel, hanem ez a te magánakciód - ezt most tovább nem is boncolgatnám, elég annyi, h ez a 4 vetélés nélkül is nagyon messze van az ideálistól)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!