Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha már negyedjér...

Mit tennétek, ha már negyedjére vetélnétek el és a párotok nem engedné, hogy legyen több gyereketek?

Figyelt kérdés
Már van két lányunk, de én szeretnék egy harmadik gyereket is. Párom mindig csak egyet akart, nehezen egyezett abba is bele, hogy legyen még egy. Már negyedjére vetéltem el és a párom azt mondta, hogy ezzel befejeztük. Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen? Szeretnék egy harmadik babát.
2014. ápr. 29. 12:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Most rajtad a sor, neked kell engedni. Eddig ő engedett, beleegyezett nagy nehezen a harmadikba, sajnos nem jött össze, most nagy nehezen, de neked kell engedned, és lemondani róla.

Csak egyenlően. Egyszer ő enged, egyszer te.

2014. ápr. 29. 13:38
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Még a végén a párod lesz az önző, igaz? Szinte lényegtelen momentum, hogy egyet akart, rábeszélted még egy gyerekre, aztán ráunt az egészre, és meggondolta magát, hozzáteszem, teljesen jogosan. Nézz magadba, és tényleg nem hiába vetélsz..
2014. ápr. 29. 13:41
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

"Tavaly azt mondta, hogy jó, akkor legyen harmadik is ha szeretném. Erre most meggondolta magát."

Négy vetélés után még jó, hogy meggondolja magát, viccelsz? Nyilván nem mindegy számára az egészséged, a te és a közös lányaitok jóléte!

Miért nem tudsz gondolni TE rá és a már meglévő gyermekeidre? Hogyan lehetsz ennyire felelőtlen anya, hogy kockáztatod, hogy komolyabb bajod essék, mikor van két kislányod, akiknek szükségük van rád?

Itt nem a párod hozzáállásával van gond, hanem a tiéddel. Ha mindenáron harmadik gyermeket szeretnél, akkor gondolkozz például az örökbefogadásban. Nem tudom, hány éves vagy, de a négy vetéléssel a természet egyértelműen nemet mond neked, a párod érti ezt, csak te nem fogod fel, úgy látszik.

2014. ápr. 29. 13:41
 24/38 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez nem önzőség, hanem egyszerűen hiba volt ez a házasság. Ugyanis a házasság előtt illett volna azzal a nem kicsit kardinális kérdéssel foglalkozni, amit intelligens emberek úgy emlegetnek, hogy CSALÁDTERVEZÉS. Ha valakinek hőn áhított vágya 3 gyerek, de a másik félnek nem, akkor ez olyan dolog, amiben nem szabad kompromisszumiot kötni: ilyenkor szépen el kell köszönni és olyan társat találni, akivel egyeznek az elképzelések. Ez nem olyan kompromisszum kérdése, hogy megvegyük-e azt az új szekrénysort a nappaliba. Egyébként a vetélések egyértelműen pszichoszomatikus alapúak.
2014. ápr. 29. 13:46
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Önző vagy!
2014. ápr. 29. 13:52
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy baba elmegy, az azért van mert olyan durva fejlődési rendellenessége volt, nem életképes. Gondoltál-e arra, hogy ha négyszer így volt, mi lehet az oka? És ha a következő ugyan megmarad, de nem lesz egészséges? Mindegyikőtök életét tönkretenné. Örülj ennek a kettő egészséges gyereknek.
2014. ápr. 29. 13:59
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. Van már 2 gyereketek! 4x vetéltél? Miért ragaszkodsz ennyire még egy babához??! Én a helyedben már a 2. vetélés után magamtól is leálltam volna!!
2014. ápr. 29. 13:59
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik csak az a lényeges amit te akarsz. Milyen kapcsolatban élsz a férjeddel, ahol neki nincs szava? Szerinted ez rendben van így. Kitalálsz valamit, keresztülviszed rajta az akaratod és boldog vagy? Lehet hogy te igen, de vajon a férjed is az? Nem lehet véletlen hogy nem jöttek össze a babák. Mert a sors ellen hadakozol. Ha mégis összejönne és a férjed elhagyna akkor meg jönnél ide sírni hogy egy szemét alakhoz mentél hozzá. Ha szereted a férjed akkor hálás vagy neki azért hogy két gyermeket is vállalt veled a tervezett egy helyett, és nem erőszakolod meg sem őt sem a sorsodat. Mert annak sosincs jó vége. Magad is láthatod.
2014. ápr. 29. 14:11
 29/38 anonim ***** válasza:
35%
Most komolyan ezért lettem lepontozva, mert leírtakm, hogy házasságkötés előtt meg kellene tervezni azt is, ki hány gyereket akar?
2014. ápr. 29. 14:12
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyileg vizsgáltasd ki magad. A gyermekvállalás közös döntés kell hogy legyen férj és feleség közt. Önző dolog az ő nézőpontját nem figyelembe venni. Nem egy kismacskáról van szó hanem egy közös gyerekről.
2014. ápr. 29. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!